cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir l-a împrumutat pe Laurențiu Tudor la Ripensia Timișoara

Metalurgistul Cugir l-a împrumutat pe Laurențiu Tudor la Ripensia Timișoara

Publicat în 02.08.2017 la ora 7:40

Metalurgistul Cugir dă jucători în Liga a 2-a, mijlocașul Laurențiu Tudor fiind împrumutat pentru un sezon la Ripensia Timișoara, echipă nou-promovata în eșalonul secund.

Gruparea de sub Drăgana a achiziționat 11 jucători în această vară și i-a permis tânărului fotbalist să evolueze pe a doua scenă, pentru derularea tranzacției L. Tudor mai prelungindu-și contractul cu încă doi ani cu formația cugireană.

Dacă portarul Vlad Ignat (Performanța Ighiu) nu a rămas în curtea grupării de pe Bega, din motive neclare, în schimb L. Tudor (19 ani) a acceptat oportunitatea ivită, de a faca pasul spre eșalonul superior.

Ignat și L. Tudor au fost testați de Ripensia, au jucat și în amicale, însă s-au întors apoi la cluburile din Alba, de care aparțin.

• Ripensia Timişoara este proaspăt promovată în Liga a 2-a, după ce a câştigat Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

Vlad Ignat (21 de ani) şi L. Tudor (19 ani) sunt eligibili pentru eşalonul secund în următoarea ediţie, însă nu mai îndeplinesc condiţiile Under 19 în eşalonul terţ, la cluburile de care aparţin.

 Returul trecut Vlad Ignat a apărat la Metalul Reşiţa, în Liga a 2-a, retrogradată la finele sezonului, iar în iarnă L. Tudor a venit sub Drăgana de la prim-divizionara Pandurii Tg. Jiu. Vlad Ignat a semnat recent un contract cu gruparea ighiană, ce i-a permis să susţină probe de joc pe Bega, iar L. Tudor mai avea încă un an contract cu Metalurgistul.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 63 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.