cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir învinge în deplasarea de la Sighet, scor 2-3 (1-1) și termina campionatul pe locul secund

Metalurgistul Cugir învinge în deplasarea de la Sighet, scor 2-3 (1-1) și termina campionatul pe locul secund

Publicat în 29.05.2015 la ora 23:40

metalurgistul-cugir-cs-iernut-poza-echipaMetalurgistul Cugir a reuşit astăzi ce-a de-a 8-a victorie consecutivă, 3-2 (1-1), în ultima etapă a Seriei a V-a din Liga a 3-a, în deplasare la Sighetul Marmaţiei. Deşi nu a avut nicio miză, partida a fost una extrem de spectaculoasă, cu răsturnări de scor.

Gruparea de sub Drăgana termină pe locul secund, mai sus cu o poziţie comparativ cu anul trecut, dar şi cu regretele că putea mai mult…

Oaspeţii au deschis scorul  prin golgheterul Cîrstean (minutul 8), dar maramureşenii au reuşit să egaleze prin Şuşu (22). La reluare, acelaşi Şuşu (min. 57) aduce pe CSM Sighetul Marmaţiei în avantaj, cu un şut de la 25 de metri.

• Veteranii Şuteu şi Itu au punctat din postura de rezerve

 Fără Cristian Coroian, absent din pricina cursurilor PRO, Cugirul a fost condus de pe bancă de oficialii Ciprian Pahone şi Bogdan Petric, care s-au dovedit extrem de inspiraţi la schimbări. „Veteranii” Şuteu (min. 73, şut de la 20 de metri) şi Itu (min. 82, a marcat după o lovitură liberă de la 20 de metri executată tot de el, în zid) au intrat după pauză şi au înscris golurile victoriei.

• Pahone: „Băieţii merită toate felicitările”

Îi felicit pe băieţi pentru modul cum s-au respectat în acest ultim meci, după un drum de 7 ore şi fără antrenorul Cristian Coroian pe bancă. Mă bucur că am încheiat cu o serie de senzaţie acest campionat şi cred că dacă mai erau două trei etape puteam promova. Din păcate, parcursul din tur nu a fost la fel de fericit precum partea a doua a campionatului„, a precizat preşedintele Ciprian Pahone.

• Petric: „Acum şi mai mult este regretul acelui eşec cu FCM Baia Mare”

Suntem fericiţi pentru această victorie şi pentru parcursul din retur. Unde am jucat ni s-a transmis că suntem cea mai bună echipă din serie, dar din păcate există regretul sincopei cu FCM Baia Mare, unde nu am reuşit să învingem. La Sighet băieţii au făcut un joc foarte bun şi au arătat că merităm din plin locul pe care ne clasăm

CSM Sighetul Marmaţiei (antrenor Dan Dobai): A. Burdun – Salif, M. Pistol, C. Bucur, Susu, A. Novonseleszki, I. FLorea, P. Păcurar, Cheţan, P. Dragoş, Iaciuşi. Rezerve: Anişoreac – P. Novonseleszki, Puşcaş, Murar, Greu, Roatiş.

Metalurgistul Cugir: Gurincu – Bold, Gugu, Negru, Tăban, Piko (70, Şt. Radu), Avramescu (58, Itu), M. Neagu (47, Şuteu), Necşulescu (81, Pîntea), Olteanu, Cîrstean. Rezerve: Lăncrănjan – Medeşan, Iovănescu.

clasament_final_liga-3_2014-2015

Acest articol a fost citit de 430 ori

Metalurgistul Cugir învinge în deplasarea de la Sighet, scor 2-3 (1-1) și termina campionatul pe locul secund
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *