cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir întâlnește astăzi de la ora 17.00 pe Unirea Jucu, în turul al 4-lea al Cupei României

Metalurgistul Cugir întâlnește astăzi de la ora 17.00 pe Unirea Jucu, în turul al 4-lea al Cupei României

Publicat în 25.08.2015 la ora 11:51

metalurgistul-cugir-unirea-jucu-sep-2014În avanpremiera startului unei noi ediţii de campionat, două divizionare terţe, Unirea Jucu şi Metalurgistul Cugir (foste colege de serie) se înfruntă astăzi, în turul al 4-lea al Cupei României, de la ora 17.30.

Partida are o însemnătate sporită pentru combatante, în condiţiile în care o calificare în etapa următoare (9 septembrie) ar duce la o dispută pe teren propriu cu o formaţie din Liga a 2-a, ultima haltă înaintea intrării în cursă a echipelor de pe prima scenă.

• În amicale, Metalurgistul învinsă în două rânduri

Dacă în disputele din stagiunea trecută din Liga a 3-a, cugirenii au un bilanţ pozitiv (2-0 pe teren propriu şi 0-0), altfel stau lucrurile în recentele jocuri de verificare, din intersezon, când trupa lui Marius Opric a pierdut în două rânduri cu adversarul din cupă (0-4 şi 1-2). „Ne propunem să trecem în etapa superioară şi să aducem sub Drăgana o echipă de Liga a 2-a. Ştim din jocurile de verificare potenţialul adversarilor şi cred că va fi un joc foarte echilibrat”, a declarat Ciprian Pahone, preşedintele Metalurgistului Cugir. „Suntem o echipă în construcţie, căutăm să identificăm primul unsprezece, dar în acelaşi timp vrem calificarea. Va fi un test util înaintea debutului în Liga a 3-a, în contextul în care ştim ce ne aşteaptă la Jucu, contra unei echipe ce ne-a învins de două ori în jocurile de verificare”, a apreciat antrenorul Marius Opric. În distribuţia cugirenilor va debuta experimentatul apărător Goşa (ex-FC Caransebeş), absentând însă juniorul Afrapt (în aşteptarea „cărţii verzi” de la Perugia).

• Unirea Jucu, invincibilă în amicale şi cupă!

După două sezoane în Liga a III-a, în care s-a clasat undeva pe mijlocul clasamentului, Unirea Jucu are obiective îndrăzneţe, iar rezultatele din această vară o îndreptăţeşte să viseze la Liga a II-a. Cu un nou antrenor (Gheorghe Barbu), cu o conducere schimbată şi cu o puternică campanie de achiziţii, clujenii au o altă faţă, iar în această vară sunt invincibili în meciurile amicale, dar şi în Cupa României, acolo unde s-au calificat în faza a IV-a, graţie succeselor repurtate cu Viitorul Ulmeni (3-2 în deplasare) şi FC Zalău (3-0). “Meciul cu Cugirul va fi foarte dificil, chiar dacă noi am câştigat în această vară două partide directe. Dar avem obiective şi în Cupa României, acolo unde dorim să ne duelăm cu o formaţie din Liga 1! În campionat, vrem un loc pe podium. Noi chiar am vrea să promovăm, dar dacă nu reușim din acest campionat, nu e o mare problemă”, a spus preşedintele Daniel Chiorean (Unirea Jucu), pentru sportulsalajean.ro.

Acest articol a fost citit de 143 ori

Metalurgistul Cugir întâlnește astăzi de la ora 17.00 pe Unirea Jucu, în turul al 4-lea al Cupei României
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.