Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-0 (1-0), în primul meci din perioada de pergătire

cugirinfo.ro

Publicat

în

Pe terenul sintetic al Stadionului „Cetate” din Deva, în primul meci amical al perioadei de pregătire, Metalurgistul Cugir a învins pe Industria Galda de Jos, scor 2-0 (1-0), goluri marcate de D. Nicula (38) și M. Lupu (63).

A fost o partidă controlată de divizionara terță, ce a mai lovit în trei rânduri barele, prin M. Lupu (de două ori) și Al. Rus, în distribuția antrenorului Lucian Itu debutând și ex-uniristul Paul Haj.

Au evoluat formațiile: Metalurgistul: R. Opric – Haj, Vlădia, I. Grozav, M. Neagu – Tăban, Bodea, P. Păcurar, Nicula – Cocan, M. Lupu; rezerve N. Bănică, Șt. Radu, Udrea, L. Contra, Al. Rus, S. Itu, Andriuc. Antrenor Lucian Itu. Absenți, din diverse motive Perjeriu (răcit), Vitinha, Selagea, Șaucă, Șuteu; Industria Galda: Iancău – Samoilă, Puțan, S. Szakely, Buligă – P. Medrea, Al. Costea – D. Ianc, Bălaș, Tocu – S. Mureșan; rezerve V. Răducanu, Iosa, Căt. Ivașcu, R. Giorgiu, Schiau, Crișan, Raica. Antrenor Doru Oancea. Absenți: Hodea, Ad. Matei și An. David.

De luni, Metalurgistul Cugir va efectua un cantonament centralizat la domiciliu, iar sâmbătă va fi un joc amical la Iclod, cu o altă divizionară terță, SCM Zalău (locul 5 în Seria a 10-a).

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

„Roș-albaștrii”, la cea de-a patra victorie în meciurile de pregătire: CIL Blaj – Metalurgistul Cugir 0-6 (0-3)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut al patrulea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 6-0 (3-0) în deplasare cu CIL Blaj, lider în Liga 4 Alba.

Până la pauză au marcat Bura, P. Păcurar, E. Cîmpean (autogol, la centrarea lui Șaucă), iar la reluare au înscris Raica (gol la debut al jucătorului venit de la CSM Unirea Alba Iulia 2) și Cocan – dublă. Următorul joc amical va fi vineri, cu CIL Blaj, pe propriul teren.

Tânărul D. Crăciun (Viitorul Sântimbru) nu a rămas în efectiv, „roș-albaștrii” testându-l cu acest prilej pe atacantul Raica (al doilea jucător venit în această iarnă de la echipa secundă a formației albaiuliene, după G. Gavrilă). Pentru formația din „Mica Romă” este al doilea test al iernii cu o divizionară terță, după acel 0-3 cu CSM Unirea Alba Iulia.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Trei karatiști cugireni participă la selecția pentru Campionatul European SKDUN din Debrecen (Ungaria)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Sportivii pregătiți de Sensei Vasile Pricob se pregătesc intens în aceste zile, pentru selecția în vederea definitivării lotului național care va participa la Campionatul European SKDUN, care va avea loc în perioada 12-14 aprilie 2024 în Debrecen (Ungaria).

Selecția va avea loc în data de 17 februarie 2024 la Sala de sport „Gabriela Szabo” din orașul Voluntari, fiind organizată de către Federația Română de Arte Marțiale prin Departamentul de Karate SKDUN.

Delegația reprezentând Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir va fi compusă din trei sportivi: Sensei Vasile Pricob (veterani), Cătălin Mortură (tineret) și Ianis Rotaru (cadeți).


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii”, la al treilea succes în meciurile de pregătire: Metalurgistul Cugir – ACS Mediaș 3-1 (3-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut ce de-al treilea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 3-1 (3-1) cu ACS Mediaș, colega din Seria a IX-a a eșalonului terț.

Rezultatul întâlnirii a fost stabilit în prima repriză, când pentru „roș-albaștri” au înscris Cocan (penalty), Bura și Tăban. Cugirenii sunt în cantonament centralizat, iar în programul întâlnirilor amicale urmează o dublă cu CIL Blaj (lider în Liga a IV-a Alba), primul joc în deplasare.

Precedentele două jocuri au fost cu Performanța Ighiu (4-0) și CSU Alba Iulia (3-2).

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir