cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir a primit oferte din eşaloanele superioare pentru doi dintre jucătorii săi de bază

Metalurgistul Cugir a primit oferte din eşaloanele superioare pentru doi dintre jucătorii săi de bază

Publicat în 06.01.2017 la ora 18:50

Metalurgistul Cugir a primit oferte pentru doi dintre jucătorii lui Călin Moldovan, care sunt doriţi în eşaloanelele superioare. Astfel formaţia din Liga I Pandurii Tg. Jiu îl vizează pe portarul D. Popescu, iar divizionara secundă Luceafărul Oradea este interesată de serviciile apărătorului central Bactăr, în cazul celor doi fiind în discuţii tocmai echipele de la care aceştia au ajuns în vară sub Drăgana.

Cei doi jucători au fost titulari în prima parte a Ligii a 3-a şi sunt jucători ce aparţin echipei cugirene, contractele fiind valabile până la finele campionatului. Reprezentanţii Metalurgistului Cugir nu au refuzat dialogul cu Pandurii Tg. Jiu şi Luceafărul Oradea, dar deocamdată nu intenţionează să renunţe la D. Popescu (23 de ani) şi Bactăr (21 de ani).

Surse oficiale susţin că s-au purtat discuţii între cluburi, însă Metalurgistul Cugir nu ar agrea în acest moment o despărţire de D. Popescu şi Bactăr, în condiţiile în care lotul a suferit deja modificări, prin plecările a 4 jucători, Cocină, Varodi, Covaciu şi Torişte, produse la finele turului.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 187 ori

Metalurgistul Cugir a primit oferte din eşaloanele superioare pentru doi dintre jucătorii săi de bază
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.