cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir a fost repartizată în seria a V-a a Ligii a 3-a. Vezi ce echipe va întâlni în acest sezon

Metalurgistul Cugir a fost repartizată în seria a V-a a Ligii a 3-a. Vezi ce echipe va întâlni în acest sezon

Publicat în 25.08.2016 la ora 20:41

metalurgistul-cugir-asc-filiasiMetalurgistul Cugir este singura formație din județul Alba care a fost repartizată în Seria a V-a din Liga a 3-a în viitoarea stagiune. În prima rundă, echipa de sub Drăgana având un joc extern cu Avântul Reghin, în 3 septembrie, ce poate fi considerat un derby, ținând cont de pozițiile din clasamentul ediției trecute.

Practic gruparea de sub Drăgana este în rolul Industriei Galda de Jos din sezonul anterior și va juca în Seria a 5-a, fără a avea parte de derby-uri județene, favorită la promovare fiind considerată FC Hermannstadt.

SERIA a V-a

ACS Comunal Recolta Dorolţ
Viitorul Ulmeni
AFC Hermannstadt
FC Bistriţa
Avântul Reghin
Metalurgistul Cugir
Unirea Jucu
Sănătatea Cluj
ACS Comuna Recea
CS Iernut
CS Oşorhei
Unirea Dej
FC Zalău
Gaz Metan Mediaş II
ASA Târgu Mureş II

În tur, Metalurgistul va evolua astfel: CS Iernut (et 2, a), ASA 2 Tg. Mureș (et. 3, a), la CS Oșorhei (et. 4), stă (et. 5), la Unirea Jucu (et. 6), AFC Comuna Recea (et. 7, a), la Sănătatea Cluj (et. a 8-a), cu FC Zalău (et. a 9-a, a), la FC Hermannstadt (etapa a 10, deplasare), Gaz Metan 2 (et. a 11-a, a), la Recolta Dorolț (et. a 12-a), FC Bistrița (et. a 13-a, a), la Unirea Dej (et. a 14-a), Viitorul Ulmeni (et. a 15-a, a)

Programul primei etape:  CS Iernut – ASA Tg. Mureş II, Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir, Viitorul Ulmeni – CS Oşorhei, FC Bistriţa – Unirea Jucu, Recolta Dorolţ – AFC Comuna Recea,Gaz Metan II – Sănătatea Cluj, FC Hermannstadt – FC Zalău,Unirea Dej stă.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 233 ori

Metalurgistul Cugir a fost repartizată în seria a V-a a Ligii a 3-a. Vezi ce echipe va întâlni în acest sezon
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.