cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Metalurgistul Cugir a anulat amicalul de mâine cu FC Hunedoara din cauza terenului impracticabil

Metalurgistul Cugir a anulat amicalul de mâine cu FC Hunedoara din cauza terenului impracticabil

Publicat în 09.02.2018 la ora 21:10

Metalurgistul Cugir trebuia să susțină un joc de verificare, sub Drăgana, cu CS Hunedoara, însă amicalul a fost anulat din pricina stării terenului de pe Stadionul “Parc” (impracticabil, acoperit cu apă, noroi și zăpadă).

În consecință, “roș-albaștrii” au încheiat stagiul centralizat cu o ședință de pregătire derulată în sala de forță. Până în prezent, echipa condusă de Călin Moldovan a disputat trei întâlniri test, toate în deplasare, fără a cunoaște gustul eșecului: 1-1 cu Jiul Petroșani, 3-0 cu CS Hunedoara și 4-4 cu “U” Cluj.

Este o perioadă de acumulări pe care am trecut-o cu bine. Băieții au fost implicați, au muncit. Suntem la mijlocul perioadei de pregătire, mai avem trei săptămâni până la startul stagiunii, important este să fie toată lumea sănătoasă”, a declarat antrenorul Călin Moldovan. Divizionara terță are prevăzut în programul săptămânii viitoare, două partide, cu CS Deva (miercuri, 14 februarie) și Industria Galda de Jos (sâmbătă, 17 februarie).

“Principalul” Cugirului dispune de un efectiv compus din 19 jucători, singura noutate din intersezon fiind juniorul Robert Goșa (19 ani, Pandurii Tg. Jiu 2), în vreme ce fundașul Șt. Radu este în perioada de recuperare. În același timp însă, Metalurgistul continuă tratativele, pe diverse piste, pentru achiziționarea a doi-trei jucători, pentru întărirea lotului.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 111 ori

Metalurgistul Cugir a anulat amicalul de mâine cu FC Hunedoara din cauza terenului impracticabil
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.