cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Mere românești proaspete împărțite copiilor și vârstnicilor din Cugir, de voluntarii Asociației „Ține de Tine”

Mere românești proaspete împărțite copiilor și vârstnicilor din Cugir, de voluntarii Asociației „Ține de Tine”

Publicat în 26.09.2017 la ora 13:03

„Mere românești pentru copii” a fost activitatea inedită pe care Asociația „Ține de tine” a desfășurat-o în după amiaza zilei de sâmbătă, 23 septembrie 2017, pe bulevardul din Cugir.

Aproximativ 20 de tineri voluntari ai asociației au împărțit mere românești proaspete la toți copii și persoanele vârstnice care au fost întâlnite pe bulevard. Pe pagina de socializare a asociației a fost publicat următorul mesaj:

„Mere romanesti pentru copii” a fost activitatea inedita pe care am desfasurat-o ieri dupamasa pe bulevard. Am impartit mere romanesti la toti copii care i-am intalnit ieri pe strada. Am primit si donatii din partea oamenilor de 236 de lei pentru porumbul fiert si clatitele pe care le-am pregatit pentru aceasta ocazie. O parte a merelor si a porumbului fiert am donat-o centrului de plasament pentru copii din Cugir. Multumim mult magazinului Liberta inca odata si pe aceasta cale pentru sprijinul acordat asociatiei noastre ca de fiecare data. O sa va pregatim si alte surprize.

 

Acest articol a fost citit de 593 ori

Mere românești proaspete împărțite copiilor și vârstnicilor din Cugir, de voluntarii Asociației „Ține de Tine”
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.