Rămâi conectat

Actualitate

Membrii Asociației „Lupii Sigidavei” au adus un strop de bucurie în sufletele nevoiașilor, înainte de sărbătorile pascale

cugirinfo.ro

Publicat

în

Și în acest an, de sărbătorile pascale, bikerii cugireni și-au îndreptat atenția către copiii, tinerii și bătrânii aflați în dificultate. Situația grea în care se găsesc mulţi dintre copii şi vârstnici, precum şi poveştile lor impresionante de viaţă au avut puterea de a întări în inimile tuturor celor care s-au implicat în această campanie sentimentul de dragoste şi responsabilitate faţă de aproapele nostru.

Cu convingerea faptului că învierea lui Hristos este sărbătoare pentru toată lumea, indiferent de starea financiară, motocicliștii au pus mână de la mână pentru a aduce un pic de bucurie în sufletele celor greu încercaţi de soartă.

“Da!Arătați-ne cu degetul! Loviți-ne cu pietre! Puneți-ne la zid! Asta e! Noi vrem să schimbăm lumea și o vom face! Noi vrem să dăruim! Noi vrem să aducem bucurie în sufletele celor ce au adevarată nevoie! Noi vrem să arătăm tuturor ca mână de la mână, putem ajuta! Cum?Pur și simplu cu BUNĂVOINȚĂ!

Ajutați de buni prieteni, oameni cu suflet mare din orășelul nostru, reprezentanți ai Serviciului de Asistență Socială Cugir, familia Ghitzy Lucan, Mela ArtTattoo și mulți alții al căror nume rămâne “anonim”, însoțiți de prietenele noastre motocicliste Daniela Decean (Alba Iulia) și Tatiana Crișan (Teiuș), care într-un timp extrem de scurt au reușit să ajungă la noi cu alimente și jucării pentru copii, Asociația Moto “Lupii Sigidavei” a reușit pentru a patra oară consecutiv să aducă zâmbete pe fața celor nevoiași.

Tuturor vă spunem un mare “MULȚUMIM! NE ÎNCLINĂM CU RESPECT!!

Astfel, în acest an ,”caravana Iepurașului Motociclist” a intrat în casa a 13 familii, unde pachetele consistente, sperăm noi, le vor face viața mai ușoară, chiar și pentru scurt timp. Ne bucurăm sincer că misiunea noastră s-a încheiat cu succes. Noi ne declarăm mulțumiți!

Vor mai fi și alte acțiuni, așa că, VINO ȘI TU CU NOI! Poți și tu să faci un bine, donând cele două procente (2%), din impozitul pe venit, asociației noastre și ai să vezi că noi nu ne vom opri aici. Susține scopul nostru și faptul că ai ajutat un suflet îți va da o satisfacție enormă!”, este mesajul transmis de motocicliștii Asociației “Lupii Sigidavei” de la poalele Drăganei.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Proiectil de calibru 88 mm, din al doilea Razboi Mondial, descoperit la Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un proiectil exploziv  calibru 88mm, din al doilea Razboi Mondial, fără focos, a fost asanat la Cugir de echipa pirotehnică a ISU Alba.

„Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia a fost solicitată sa intervină în orasul Cugir, pentru asanarea unui proiectil rămas neexplodat. A fost asanat un proiectil exploziv de cal. 88 mm din al doilea Razboi Mondial fara focos. Forțe alocate: 1 x Autospecială Pirotehnică”, a transmis ISU Alba.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

15-16 iunie 2024: La Vinerea, un colț de rai în inima naturii – Poiana cu lavandă

cugirinfo.ro

Publicat

în

În acest weekend la Vinerea (POIANA CU GORUNI) are loc un eveniment destinat iubitorilor de natură și de frumos. Evenimentul promite să ofere o combinație unică de natură și relaxare.

Intrarea este liberă, cu condiția achiziționării unui produs pe bază de lavandă de la standul amenjat special (buchețel, apă de lavandă, ulei).

Adresa la care va avea loc evenimentul este Calea Gorunilor, Nr. 14, sat Vinerea.

Vizitatorii pot admira câmpuri de lavandă unde se pot face poze superbe într-un peisaj de vis;

Mâncare delicioasă care va satisface toate gusturile;

Limonadă răcoritoare și cafeluță aromată pentru a vă hidrata și energiza;

Spațiu de joacă pentru copii, astfel încât cei mici să se distreze în siguranță.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Joi, 13 iunie 2024, eroii neamului au fost comemorați la Vinerea și Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Joi, 13 iunie, cu prilejul Zilei Înălțării Domnului, au fost comemorați martirii din Cugir și Vinerea, care au pierit în cele două războaie mondiale.

Evenimentul comemorativ organizat de Primărie şi Centrul Cultural a avut loc la cele două monumente din Cugir şi Vinerea. Programul activităților s-a derulat, ca de fiecare dată, cu slujbe religioase, intonarea Imnului de Stat, cel al Eroilor și al marșului Drum Bun, urmat de cântece și poezii.

La Vinerea au participat preoții și enoriașii care au sosit cu alai direct de la biserica, fluturând tricolorul. Au susținut cântece şi poezii patriotice elevii școlii gimnaziale Ioan Mihu Vinerea, însoțiți de cadrele didactice.

La Cugir au participat un sobor de preoți împreună cu enoriași pentru susținerea momentelor religioase. Momentele de cântece și poezii au fost susținute de Corul Școlii Iosif Pervain și elevii de la Cercul de Teatru al Centrului Cultural Cugir.

Cu ocazia comemorării s-au depus coroane din partea Primăriei şi a Consiliului Local Cugir, Asociației Veteranilor de Război şi a formațiunilor politice din oraş.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir