cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Membrii Asociației ”Lupii Sigidavei” au adunat tone de gunoaie de pe Râul Mic din Cugir

Membrii Asociației ”Lupii Sigidavei” au adunat tone de gunoaie de pe Râul Mic din Cugir

Publicat în 13.11.2016 la ora 18:32

colectare-gunoaie-lupii-singidavei-cugir-noi-2016O noua actiune de igenizare s-a desfășurat ieri, 12 noiembrie 2016, la Cugir, în organizarea inimoasei asociații „Lupii Sigidavei” cunoscută și sub numele de Asociația motocicliștilor, condusă de președintele acesteia, Bogdan Suciu.

Este cel de-al doilea demers de acest fel, după ce în primăvară, înaintea sărbătorilor de Paști, ,,lupii” au luat la puricat malurile râurilor cugirene, locuri unde ,,iubitorii ne natură” veniți la distracție, au uitat de obligațiile pe care le au, de a-și lăsa curate locurile folosite pentru agrement.  Locul ales de această dată de asociația amintită a fost Râul Mic, în amonte de barajul Rândunica, traseu de pe care membrii asociației au adunat camioane de gunoaie aruncate la întâmplare de cei care nu au nimic în comun cu respectful față de natură, sunt certați cu civilizația și bunul simț.

Un localnic, al cărui nume  poate fi găsit pe o pagină de socializare, consemna cu indignare: „Răman uimit de faptele unor oameni și sunti scârbit de promisiunile altora. Ma bucur ca, de la an la an, vad oamneni noi care iau parte la acest eveniment, dar nu vad nimic preventiv față de ceea ce fac acesti oameni. Totusi trebuie ca lumea sa intaleaga că cei care fac aceste acte de salubrizare, nu reprezintă obligatii pentru ei ca sa adune gunoaiele unor nesimtiti, mitocani si lipsiti ce cei 7 ani de acasa. Si totusi s-a găsit o mana de oameni care au facut aceasta actiune, care cu siguranță îi onorează. Bravo lor! Da era sa uit să amintesc un lucru important pentru autoritatile locale:
Un afisi pus in aceste zone nu a schimbat cu nimic situația fata de anul trecut, gunoaiele sunt tot mai multe de la an la an. As prefera sa vad fapte din partea autoritatilor locale, decat un afiș sec. Sunt curios să știu și aștept un răspuns prin care să aflu, cate amenzi s-au aplicat pentru aceste fapte”.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 315 ori

Membrii Asociației ”Lupii Sigidavei” au adunat tone de gunoaie de pe Râul Mic din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la Membrii Asociației ”Lupii Sigidavei” au adunat tone de gunoaie de pe Râul Mic din Cugir

 1. Flaviu Răspunde

  13.11.2016 la 23:27

  Nu este a 2-a actiune, ci a 6-a, și a fost desfașurată nundoar pe Râul Mic ci și pe Râul Mare, Valea Gruserii, și Poiana cu Goruni.
  Felicitări domnule Predescu pentru proasta informare a concitadinilor despre acțiunile unui grup demn de laude.
  Felicitări LUPILOR!!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.