cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Medic urolog nou la Spitalul orășenesc Cugir

Medic urolog nou la Spitalul orășenesc Cugir

Publicat în 10.03.2019 la ora 20:22

Veste foarte bună pentru cugirenii care au nevoie de consult și tratament pentru afecţiunile urologice. Începând din luna februarie, un medic specialist urolog îşi desfăşoară activitatea în cadrul Spitalului orășenesc Cugir.

Este vorba de dr. Traian Eugen Brîndeș, absolvent al Facultății de medicină și Farmacie din Oradea. S-a pregătit la Clinica de Urologie din Oradea cu prof. dr. Gheorghe Bumbu și la Clinica de Urologie din Cluj – Napoca (prof. dr. Ioan Coman) și conferențiarul Nicolae Crișan. După cum ne-a mărturisit chiar medicul, a obținut postul în urmă cu cinci ani (ca rezident) și a venit la Cugir „cu gândul să rămân în aceasta frumoasă și ospitalieră localitate”.

Doctorul Brîndeș este născut la data de 09.02.1985 în Oradea, este căsătorit și are doi copii. Potrivit managerului instituției locale de sănătate, juristul Florin Arion, sosirea doctorului Brîndeș la Cugir este de bun augur, având în vedere adresabilitatea tot mai crescută a pacienților, menționând faptul că spitalul din localitate n-a mai avut un medic urolog de foarte multă vreme.

Doctorul urolog se alătură unei echipe medicale formată din  alți 7 medici noi, în specialităţile: psihiatrie, dermatologie, diabetologie, oftalmologie, radiologie, pneumologie, chirurgie, precum şi un biolog în cadrul Laboratorului de analize. „Dacă pe viitor se va păstra acest trend pozitiv, al asigurării cu cadrele de specialitate necesare, calitatea şi diversitatea serviciilor medicale oferite de către unitatea noastră va face ca problemele de sănătate ale locuitorilor să fie rezolvate cu promptitudine şi professionalism”, ne-a declarat Florin Arion – managerul Spitalul orăşenesc Cugir.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 973 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.