cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Medic nou pentru serviciile de radiologie și imagistică medicală la Spitalul orășenesc din Cugir

Medic nou pentru serviciile de radiologie și imagistică medicală la Spitalul orășenesc din Cugir

Publicat în 24.09.2016 la ora 14:55

computer-tomografÎncepând din această lună, Spitalul Orășenesc din Cugir are un medic nou la Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală în persoana doamnei dr. Câmpian Nicoleta.

”Serviciile de radiologie și imagistică medicală (ecografie generală, specială și CT) reprezintă investigații paraclinice de mare necesitate în stabilirea diagnosticului de certitudine fără de care nu poate fi asigurată calitatea actului medical.

Până la venirea medicului radiolog cu normă întreagă, activitatea medicală care necesita astfel de investigații era mult îngreunată.  Începând cu luna septembrie a.c., acest inconvenient este înlăturat. O dovadă a adresabilității crescute îl reprezintă numărul foarte mare de consultații din primele 10 zile de muncă la spital ale doctorului Câmpian, care se ridică la peste 350 de consultații.

Cooptarea unui medic radiolog în grupul medicilor de la Cugir a  reprezentat  o prioritate și o necesitate totodată, având în vedere că în cursul lunii septembrie vom obține autorizația de funcționare a computerului tomograf din dotarea Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală, iar activitatea în cadrul acestui laborator este strict condiționată de prezența medicului radiolog”, a declarat managerul instituției, jurist Arion Florin.

Acest articol a fost citit de 326 ori

Medic nou pentru serviciile de radiologie și imagistică medicală la Spitalul orășenesc din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.