cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Masuri ferme luate de polițiștii locali din Cugir împotriva celor ce nu respectă obligațiile privind organizarea și funcționarea locurilor de joacă și a parcurilor aflate pe domeniul public

Masuri ferme luate de polițiștii locali din Cugir împotriva celor ce nu respectă obligațiile privind organizarea și funcționarea locurilor de joacă și a parcurilor aflate pe domeniul public

Publicat în 11.09.2019 la ora 10:00

Lucrătorii din cadrul Poliția Locală a orașului Cugir au derulat recent, mai multe acțiuni având ca obiect identificarea și luarea unor măsuri ce se impun cetățenilor care nu respectă obligațiile ce le revin față de organizarea și funcționarea locurilor de joacă pentru copii, a parcurilor publice, precum și a lăsării libere a animalelor pe domeniul public.

Potrivit șefului Poliției Locale Cugir, jr. Horațiu Găldău, au fost legitimate și avertizate verbal un număr de 25 de persoane, fiind aplicate 29 de sancțiuni în valoare de 6.500 lei pentru fapte vizând identificarea și sancționarea persoanelor sau a grupurilor de persoane care consumă băuturi alcoolice pe domeniul public.

De asemenea au fost întocmite 9 procese verbale de contravenție în valoare de 3.200 lei, persoanelor care nu respectă normele legale privind curățenia orașului prin aruncarea pe domeniul public de gunoaie menajere.

Totodată au fost întocmite 7 procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 1300 lei pentru distrugerea și murdărirea mobilierului urban, 7 procese verbale de contravenție, în valoare de 800 lei pentru lăsarea liberă a animalelor pe domeniul public.

„Poliția Locală ține să amintească localnicilor că desfacerea și consumul băuturilor alcoolice în locuri publice precum: parcuri, drumuri publice instituții, mijloace de transport în comun, se sancționează cu amendă de la 100 la 500 lei, iar aruncarea cojilor de semințe în parcuri și în locurile de joacă pentru copii se sancționează cu amendă contravențională de la 100 de lei la 300 de lei. Fac un apel la  cetățenii din Cugir de a apela dispeceratul Poliției Locale, atunci când constată anumite fapte ce contravin regulilor prezentate mai sus”, preczează șeful Poliției Locale.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1860 ori

Comentarii

Un Comentariu la Masuri ferme luate de polițiștii locali din Cugir împotriva celor ce nu respectă obligațiile privind organizarea și funcționarea locurilor de joacă și a parcurilor aflate pe domeniul public

  1. Ana Răspunde

    11.09.2019 la 11:56

    Sugerez Politiei Locale Cugir sa treaca spre seara pe la unitatile scolare si mai ales gradinite. Am vazut oameni mari pe balansoare. Ne miram ca ele nu rezista si se rup. Aceleasi persoane stau in curtea gradinitei, sparg seminte, pun muzica la boxa. Unii isi plimba cainii in incinta unitatilor de invatamant. Chiar trebuie luata atitudine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.