cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Marți, 20 noiembrie 2018: Centrul Cultural Cugir vă invită la spectacolul de teatru „Old Love”

Marți, 20 noiembrie 2018: Centrul Cultural Cugir vă invită la spectacolul de teatru „Old Love”

Publicat în 02.11.2018 la ora 18:10

Centrul Cultural Cugir găzduiește marți, 20 noiembrie 2018, spectacolul cu piesa „Old Love” (Iubire veche) prezentată de Secția Dramă a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești.

„Old Love” este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei.

„Old Love” își are acțiunea în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea vaduvă, el divorțat.

Piesa regizată de Daniel Bucur îi are în distribuție pe cunoscuții actori: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Robert Tudor. Scenografia: Francesca Cioancă. Muzica originală: Nicu Alifantis. Rezervări pentru bilete se pot face la sediul Centrukui Cultural – tel. 0258.755.767.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 67 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.