cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Marți, 13 iunie 2017: Consultatii oftalmologice gratuite, pentru persoanele vârstnice din Cugir

Marți, 13 iunie 2017: Consultatii oftalmologice gratuite, pentru persoanele vârstnice din Cugir

Publicat în 11.06.2017 la ora 9:41

Sub genericul „Ai grijă de ochii tăi, vino să vezi”, firma Unnik Optik specializată în domeniul oftalmologic  organizează, marți, 13 iunie 2017, între orele 10.00 – 16.00, un program de consultații privind sănătatea ochilor, destinat persoanelor vârstnice din Cugir și nu numai.

Activitatea, aflată la cea de-a V-a ediție a Campaniei Naționale „Ai grijă de ochii tăi”, va fi realizată la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Solidaritatea” Cugir, cu sprijinul președintelui asociației, Vistian Blaga.  Aceasta a pus la dispoziția celor interesați, Clubul Persoanelor Vârstnice  situat în imediata apropiere a sediului C.A.R.P. de pe strada Alexandru Sahia Nr. 1.

Am ținut să organizăm această întâlnire dedicată programului de manifestări consacrate împlinirii a 50 de ani de la înființarea la Cugir a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, să sprijinim o acțiune care să servească sănătății ochilor persoanelor care au nevoie de o vedere mai bună”, a declarat președintele asociației, Vistian Blaga.

Potrivit organizatorilor, consultațiile și ramele (peste 150 de modele din plastic și metal) vor fi oferite gratuit, iar cei interesați de comenzi pentru ochelari pot beneficia de cele mai reduse prețuri la lentile. Acestea se vor plătii în două rate (50% avans și 50% la livrare). De menționat că, membrii Casei de Ajutor Reciproc beneficiază de un bonus de 30 lei la achiziționarea unei perechi de ocheleri sau 10% reducere pentru pensionari ți persoanele de peste 50 de ani. Oferte speciale pentru lentilele bifocale și progresive. Pentru înscriere, cei interesați pot apela la direct la sediul C.A.R.P. sau la numerele de telefon: 0721.382.962; 0761.260.296.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 165 ori

Marți, 13 iunie 2017: Consultatii oftalmologice gratuite, pentru persoanele vârstnice din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.