cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Marți, 1 octombrie 2019: Consultații oftalmologice gratuite pentru persoanele vârstnice din Cugir

Marți, 1 octombrie 2019: Consultații oftalmologice gratuite pentru persoanele vârstnice din Cugir

Publicat în 27.09.2019 la ora 17:05

Sub genericul „Ai grijă de ochii tăi”, firmă specializată în domeniul oftalmologic, în colaborare cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (C.A.R.P.) din Cugir organizează, marți, 1 octombrie 2019, între orele 11.00 – 16.00, un program de consultații privind sănătatea ochilor, destinat persoanelor vârstnice din Cugir și nu numai.

Activitatea, va fi realizată la (C.A.R.P.) „Solidaritatea” Cugir, cu sprijinul președintelui asociației, Vistian Blaga. Aceasta a pus la dispoziția celor interesați, Clubul Persoanelor Vârstnice situat în imediata apropiere a sediului asociației de pe strada Alexandru Sahia nr.1. Potrivit organizatorilor, consultațiile și ramele (peste 150 de modele) vor fi oferite gratuit, iar cei interesați de comenzi pentru ochelari pot beneficia de o reducere de 15% la prețurile pentru lentile.

Ochelarii se vor plătii în două rate (50% avans și 50% la livrare).De menționat că, membrii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor beneficiază de un bonus de 30 lei la achiziționarea unei perechi de ocheleri sau 10% reducere pentru pensionarii și persoanele de peste 50 de ani, care nu sunt membri CARP. Oferte speciale pentru lentilele bifocale și progresive.

Pentru înscriere, cei interesați pot apela direct la sediul C.A.R.P.Cugir sau la numerele de telefon: 0721.382.962; 0761.260.296.

Acest articol a fost citit de 264 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.