cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Maria Trif Deac îsi lansează sâmbătă la Cugir volumul de poezie „Ferestre în Amurg’’

Maria Trif Deac îsi lansează sâmbătă la Cugir volumul de poezie „Ferestre în Amurg’’

Publicat în 24.07.2014 la ora 20:59

afis-lansare-carte-cugir-iulie-2014Casa Cugireană (fosta cantină a UM Cugir) va fi gazda sâmbătă, 26 iulie 2014, cu începere de la ora 18.00, a evenimentului de prezentare a volumului de poezie ,,Ferestre în Amurg’’, aparţinând cugirencei Maria Trif Deac, cunoscută şi sub numele de ,,Maria de Alba’’.  Ea va fi insoţită la acţiunea de lansare de mai multi prieteni din domeniul artei şi culturii.

După cum ne spunea autoarea, cartea este un volum de versuri de dragoste cu o uşoară tentă filozofică la care scrie de aproape doi ani şi pe care acum s-a hotărât să-l dăruiască  cu multă dragoste, publicului iubitor de poezie.

,,Poezia îmi atinge ochiul inimii cu lumina ei caldă şi mă îndeamnă să cant…şi cant…în gând, despre doruri şi aşteptări, cântă sufletul meu. Lancrăm, Lancrăm,..Acolo s-au născut dorurile mele, în casa părintească. De acolo le culege gândul meu, uneori trist, alteori zâmbet şi le aşează, sentiment cu sentiment, în palme dăruite din inimă vouă’’, ne-a mărturisit cu sinceritate poeta.

Maria Trif Deac este o mare iubitoare de literatură, născută la Lancrăm, iar mai bine de 15 ani locuieşte în Cugir, oraş în care şi-a desăvârşit şi studiile medii liceale, la Colegiul Naţional ,,David Prodan’’.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 988 ori

Maria Trif Deac îsi lansează sâmbătă la Cugir volumul de poezie „Ferestre în Amurg’’
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *