cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Manifestări dedicate „Zilei Internaționale a Sportului” la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir

Manifestări dedicate „Zilei Internaționale a Sportului” la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir

Publicat în 08.04.2016 la ora 9:36

singidava-cugir-saptamana-sportului-2016La Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir a avut loc, între 4 și 7 aprilie, derularea proiectului educațional „Sport și Sănătate”, demers care a avut drept țintă elevi din clasele V – VIII.

Printre obiectivele proiectului s-au numărat promovarea unui stil de viață sănătos, stimularea spiritului competitiv, promovarea spiritului de echipă, promovarea eliminării discriminării sociale.

Miercuri 6 aprilie, cu ocazia „Zilei Internaționale a Sportului”, au avut loc manifetări specifice dedicate acestei sărbători. În debutul evenimentului, directorul adjunct al instituției, Vlasea Floarea, a vorbit despre importanța și rolul pe care îl joacă sportul în viața copiilor, după care au început activitățile cu spectacolul susținut de  echipa de majorete a claselor V-VIII, formație coordonată de către profesoara Maria Avram.

A urmat apoi un meci de fotbal format din echipe de elevi coordonate de profesorii Botezan Elena si Avram Traian. Pe parcursul activităților s-au mai desfășurat un meci de baschet, un dans al echipei de majorete al claselor primare și un joc pentru dezvoltarea forței (trasul funiei).

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 105 ori

Manifestări dedicate „Zilei Internaționale a Sportului” la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *