cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Manifestări dedicate împlinrii a 50 de ani de la înfințarea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cugir

Manifestări dedicate împlinrii a 50 de ani de la înfințarea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cugir

Publicat în 18.06.2017 la ora 11:06

În seara zilei de vineri, 16 iunie 2017, s-a încheiat la Cugir o interesantă și atractivă manifestare consacrată aniversării a 50 de ani de la înființarea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Cugir. La eveniment au luat parte peste 60 de reprezentanți ai caselor de ajutor reciproc din șase județe, respectiv: Timiș, Dâmbovița, Satu Mare, Sălaj și Alba.

O surpriză pentru invitați a fost prezența președintelui Federației „OMENIA” a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din România, ing. Gheorghe Chioaru, care s-a deplasat special pentru a participa la manifestarea organizată de CARP- ul de la poalele Drăganei, asociație condusă de președintele Vistian Blaga. Evenimentul a debutat la Casa de Cultură din Cugir, unde Vistian Blaga a mulțumit celor prezenți pentru amabilitatea lor de a răspunde invitației, după care, a făcut o prezentare succintă a realizărilor CARP Cugir, pe ultimii ani de când acesta se află la conducerea asociației.

În același cadru, Blaga le-a acordat Diplome aniversare președinților CARP din județele amintite mai sus, dar și unor oficiali prezenți la eveniment. In alocuțiunea sa, președintele Federației Naționale „OMENIA”, Gheorghe Chioaru a ținut să-i felicite pe organizatori de felul în care s-au pregătit pentru celebrarea celor cinci decenii de existență a CARP Cugir, făcând referire în mod special la Vistian Blaga, „un președinte activ, bun organizator, care de mai bine de un deceniu se află în slujba persoanelor vârstnice, un bun exemplu pentru multe asociații din țară”.

După festivitatea de la Casa de Cultură, la care au luat parte directorul executiv al Casei Județene de Pensii Alba, Alexandru Retegan și reprezentantul Instituției Prefectului, Cornel Murg, participanții s-au deplasat la sediul CARP Cugir, unde a avut loc dezvelirea unei plăci aniversare și a unei plăci cu numele președinților care au condus CARP Cugir de la înființare și până în prezent. In aceeași zi a avut loc și o vizită la Expoziția Muzeală a orașului realizată prin grija Asociației Pro Cugir, a președintelui Aurel Voicu.

Vineri, in ultima zi a programului, gazdele și delegațiile prezente au vizitat expozițiile de armament și muniție de la SC Uzina Mecanică și Fabrica de Arme, unde au fost primiți de către directorul general Mircea Trifan (UMC), respectiv directorul general adjunct Nicolae Mihăilesc (Fabrica de Arme).

Facebook 

Acest articol a fost citit de 53 ori

Manifestări dedicate împlinrii a 50 de ani de la înfințarea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.