cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Manageri noi la UM Cugir şi Fabrica de Arme

Manageri noi la UM Cugir şi Fabrica de Arme

Publicat în 18.12.2012 la ora 19:16

La SC Uzina Mecanică Cugir şi Fabrica de Arme a soit în cursul zilei de ieri deciziile de numire ale noilor manageri la cele două societăţi comerciale  eliberate în baza  Ordinul  Ministrului  Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), numiri care, potrivit informaţiilor primite de la conducerile celor două fabrici vor avea loc până la finele acestei săptămâni.  

Asfel la UM Cugir, mandatul de director general va reveni inginerului Romulus Micu (PNL), actualmente inspector şef calitate la UMC, care a mai deţinut această funcţie în timpul guvernării Tăriceanu şi care îl va înlocui la conducerea uzinei pe democrat -liberalul Marin Morariu.

Fabrica de Arme va fi preluată, conform deciziei sosite de la  MECMA, de ing. Paul Dincu (PSD), în momentul de faţă, salariat la Star Transmissione Cugir (Mercedes), prin numirea acestuia punându-se capăt unei perioade de 9 luni de conducere interimară la FAC .

Conform procedurilor, în conformitate cu Ordinul Ministrului Economiei, AGA va împuternici Consiliile de Administraţie de la cele două societăţi să decidă în legătură cu propunerile făcute . De reamintit că, în cursul săptămânii trecute au fost stabiliţi reprezentanţii AGA şi ai  .C .A la cele două fabrici cugirene.

Acest articol a fost citit de 354 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.