cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Mâine de la ora 14: Ultima reprezentaţie a turului Ligii a 3-a: sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – CSU Craiova 2

Mâine de la ora 14: Ultima reprezentaţie a turului Ligii a 3-a: sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – CSU Craiova 2

Publicat în 04.12.2015 la ora 15:13

calin-moldovan-metalurgistul-nov-2015Metalurgistul Cugir este ultima dintre cele trei reprezentante ale judeţului Alba care încheie turul eşalonului terţ, mâine, 5 decembrie, la ora 14.00, pe Arena „CSO” fiind programat jocul rundei a 15-a, din Seria a 4-a, cu CSU Craiova 2.

Elevii antrenorului Călin Moldovan sunt conştienţi că în cazul victoriei ar încheia prima parte a stagiunii pe poziţia secundă, depăşind Performanţa Ighiu (care are rundă liberă). Metalurgistul (locul trei, 28 de puncte) va întâlni echipa secundă a prim-divizionarei din Bănie, situată pe poziţia a 11-a, cu 14 puncte, o echipă ce poate pune probleme prin tinereţea şi ambiţia tinerilor fotbalişti aflaţi sub comanda lui Daniel Mogoşanu. „Categoric că scopul nostru este doar victoria, pentru a avea o despărţire frumoasă de suporteri. Nu va fi uşor, întrucât întâlnim o formaţie compusă din jucători tineri, dornici de afirmare, aflaţi în antecamera prime garnituri. Recent, CSU Craiova 2 a pus probleme majore liderului, pierzând în ultimele minute la Timişoara. Suntem avizaţi ce ne aşteaptă, trebuie să fim capacitaţi la maximum şi să tranşăm soarta confruntării în favoarea noastră”, a precizat Călin Moldovan. Acesta are şase victorii şi un eşec pe banca „roş-albaştrilor” şi se poate baza pe întregul efectiv.

Acest articol a fost citit de 29 ori

Mâine de la ora 14: Ultima reprezentaţie a turului Ligii a 3-a: sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – CSU Craiova 2
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.