cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Mâine de la ora 14.00, sub Drăgana, roș-albaștrii speră să-și mențină seria imbatabilă: Metalurgistul Cugir – Sticla Arieșul Turda

Mâine de la ora 14.00, sub Drăgana, roș-albaștrii speră să-și mențină seria imbatabilă: Metalurgistul Cugir – Sticla Arieșul Turda

Publicat în 28.11.2019 la ora 14:47

Mâine, 29 noiembrie 2019, de la ora 14.00, pe „Arena CSO”, în ultima etapă a turului a Seriei a 5-a a eșalonului terț se înfruntă vecinele de clasament Metalurgistul Cugir (locul 4, 23 de puncte) și Sticla Arieșul Turda (poziția a 5-a, 22 de puncte), grupări ce au uitat să piardă în ultimele două luni.

“Roș-albaștrii”, la ultima reprezentație a anului în fața propriilor suporteri, vor să termine cu un succes prima parte a campionatului, dar nu pot omite faptul că au în față un oponent extrem de periculos, în fapt singura echipă a seriei ce nu a pierdut în tur pe terenuri străine, turdenii lui Constantin Olariu adunând în deplasare 10 puncte (două victorii și 4 remize).

Gruparea condusă de antrenorul jucător Lucian Itu este pe val, într-o formă de zile mari, cu 4 victorii la rând, cea mai bună reprezentantă a Albei în acest campionat. Cugirenii au strâns 8 jocuri în care nu au cunoscut gustul eșecului (16 puncte din 24 posibile), ultima înfrângere fiind în etapa a 6-a (în 27 septembrie, 0-2 la Odorheiu Secuiesc), totalizând două luni invincibile (64 de zile).

Și oponenții se mândresc cu un parcurs de acest gen, în condițiile în care nu au mai pierdut din etapa a 5-a, 20 septembrie (0-1 acasă cu Sănătatea Cluj), acumulând în acest răstimp 15 din cele 27 de puncte puse-n joc, cu a doua defensivă a seriei (doar 13 goluri încasate), în precedentul joc înregistrându-se un egal, la Turda, cu liderul Fotbal Comuna Recea. În distribuția gazdelor vor reveni Bold și Vitinha, urmând să fie suspendat juniorul D. Casian.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 71 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.