cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Mâine de la ora 14.00, Metalurgistul Cugir va întâlni pe FC Zalău

Mâine de la ora 14.00, Metalurgistul Cugir va întâlni pe FC Zalău

Publicat în 01.11.2013 la ora 15:00

Metalurgistul-Cugir-National-Sebis-Marius-OpricÎn scădere vizibilă de formă, după două eşecuri consecutive, ambele la două goluri diferenţă, 1-3 acasă cu liderul Naţional Sebiş şi 0-2 la Jucu, formaţia de sub Drăgana nu se simte confortabil la ora disputei cu FC Zalău.

Prima dispută internă programată într-o zi de sâmbătă, coincide cu „Luminaţia”, eveniment religios tradiţional în Ardeal la începutul lunii noiembrie. Meciul dintre Metalurgistul Cugir (locul 3, cu 16 puncte) şi FC Zalău (poziţia a 7-a, cu 11 puncte) reprezintă în fapt ultimul joc din ţintarul turului în Seria a 5-a (eşalonul terţ continuă însă până în 6 decembrie). „Non c’è due senza tre” este proverbul italian (în traducere, nu este doi fără trei) care sub nicio formă nu trebuie să-şi găsească acoperirea în deznodământul meciului din etapa a 11-a din Liga a 3-a, pentru unica reprentantă a judelui în fotbalul românesc.

• Fără Itu

Dacă zălăuanii lui Vasile Jula (fostul fundaş al lui CFR Cluj) nu contează pe Ardelean şi V. Negrean – suspendaţi, probleme de lot sunt şi în tabăra nou-promovatei cugirene, cu absenţele numite D. Grozav (plecat în Anglia), D. Lupşan (nu s-a mai prezentat în urma acelui episod controversat) şi L. Itu (accidentat, şanse puţine de recuperare). „Categoric va fi o întâlnire dificilă pentru noi, FC Zalău nu a avut un parcurs strălucit până în prezent, iar noi traversăm o perioadă nefastă. Trebuie să câştigăm toate punctele, avem o datorie morală faţă de public, după acel eşec cu Naţional Sebiş. Sper să fie un avantaj faptul că vom susţine sâmbăta partidele de pe Arena «CSO» şi îmi doresc să le oferim o bucurie suporterilor noştri”, a declarat antrenorul Marius Opric

• Zălauanii vor puncte…

Conform informaţiilor publicate de www.sportulsalajean.ro, până acum, pe terenuri străine, “alb-albaştrii” au dezamăgit, astfel că din patru deplasări, Cosmin Sabou şi colegii săi au contabilizat doar un singur punct. Vor încerca să spargă gheaţa, sâmbătă, sub Drăgana, dar misiunea le va fi foarte grea, mai ales că, din start, antrenorul zălăuan nu va putea beneficia de aportul lui Vlad Negrean şi Codruţ Ardelean, ambii suspendaţi după meciul cu Sebişul.  Referitor la adversara Zalăului, să spunem că a avut un parcurs bun în prima parte de sezon, dar s-a stins pe final, când a înregistrat două eşecuri, atât pe teren propriu cu prima clasată, cât şi în deplasarea de la Unirea Jucu. Clasaţi pe podium cu 5 puncte peste FC Zalău, elevii lui Marius Opric speră să iasă din pasa proastă, astfel că se anunţă un meci interesant, de la care FC Zalău vrea puncte, pentru a ţine aproape de un loc ce asigură prezenţa în play-off.

“În această serie nu există diferenţe mari de valoare între echipe şi orice e posibil. Mergem după puncte la Cugir şi sperăm să avem parte de un arbitraj corect. Întâlnim o echipă bună, care a avut rezultate bune, dar care este de bătut”, e-a declarat preşedintele Ioan Morar. Aflat în faţa unei noi situaţii delicate, Vasile Jula va fi nevoit să improvizeze, la fel ca şi la meciul cu FCM Baia Mare, dar speră ca şi de această dată, cei care vor intra pe teren să dea randament maxim.

”Am mai trecut prin momente de acest gen, dacă ne aducem aminte de meciul cu Baia Mare. Atunci cu improvizaţiile care s-au făcut a ieşit bine şi sperăm să iasă şi de această dată. Jucătorii care intră trebuie să dea totul şi să demonstreze că sunt soluţii pentru echipă”, a mărturisit Vasile Jula.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 290 ori

Mâine de la ora 14.00, Metalurgistul Cugir va întâlni pe FC Zalău
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *