cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Mâine de la ora 14.00 în prima etapă a returului Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir va întâlni pe CS Oşorhei

Mâine de la ora 14.00 în prima etapă a returului Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir va întâlni pe CS Oşorhei

Publicat în 08.11.2013 la ora 13:18

Metalurgistul-Cugir-etapa-XIIPrima etapă a returului Ligii a 3-a aduce sub Drăgana o confruntare deloc simplă pentru Metalurgistul Cugir care va întâlni pe CS Oşorhei, mâine, de la ora 14.00, în etapa a 12-a a Seriei a 5-a.

Metalurgistul traversează o serie negativă, doar un punct în ultimele 270 de minute şi două sincope consecutive în faţa fanilor (1-3 cu Naţional Sebiş şi 2-2 cu FC Zalău). La doar o săptămâna distanţă de remiza internă cu gruparea din Sălaj, sâmbătă, de la ora 14.00, pe Arena „CSO” poposeşte CS Oşorhei, o trupă ciudată şi incomodă. În tur, acum două luni, în 30 august, pe „Iuliu Bodola” bihorenii au bătut cu 2-1, dar între timp antrenorul Cosmin Bodea a fost înlocuit de Rudy Kovacs. Vizitatorii sunt o trupă extrem de periculoasă, se simt precum peştele-n apă în deplasare, fiind invincibili afară, cu 10 din totalul celor 17 puncte strânse, adjudecate pe terenuri străine.

Speranţe în reintrarea căpitanului

Cugirenii, clasaţi pe ultima treaptă a podiumului resimt momentul dificil şi nădăjduiesc să bifeze un succes în compania vecinei din ierarhie, ce are acelaşi număr de puncte (cele două sunt diferenţiate de golaveraj). „Ne punem mari speranţe în revenirea lui Itu şi sperăm să conteze intrarea sa într-o întâlnire extrem de importantă pentru noi. Avem o problemă la jocurile de acasă şi întâlnim o grupare ce se simte excelent pe terenuri străine. În condiţiile în care n-am câştigat de 3 partide şi nu ne mai permitem să păşim greşit, mai ales că evoluăm iar în faţa fanilor, este clar că există o anumită presiune. Pe de altă parte, cred că numai noi, prin calitatea prestaţiei, ne putem pune piedică”, a declarat antrenorul Marius Opric.

Foto: Arhivă

UPDATE: Rezultatele înregistrate în meciurile de astăzi:

Unirea Dej – Unirea Jucu 0-2
P. Mocan (62, 81)
FC Arieşul Turda – FCM Baia Mare 0-4
Duruş (12), A. Moldovan (70, 78), Balmoş (90)
Naţional Sebiş – Sănătatea Cluj 0-2
M. Pop (28), Şos (41 – pen.)
Metalurgistul Cugir – CS Oşorhei*
FC Zalău – CS Ineu*
Şoimii Pâncota
stă, deoarece FC Maramureş s-a retras.

* – se dispută mâine de la ora 14.00

Acest articol a fost citit de 335 ori

Mâine de la ora 14.00 în prima etapă a returului Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir va întâlni pe CS Oşorhei
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *