cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Mâine de la 17.00, elevii lui Călin Moldovan primesc vizita „Virușilor Verzi”: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj

Mâine de la 17.00, elevii lui Călin Moldovan primesc vizita „Virușilor Verzi”: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj

Publicat în 13.04.2017 la ora 14:20

În Vinerea Patimilor, pe „Arena CSO”, Metalurgistul Cugir o întâlneşte pe Sănătatea Cluj, amfitrionii fiind invincibili în 2017 şi cu o serie de 11 întâlniri fără eşec, iar „viruşii verzi” reprezintă o echipă periculoasă pe terenuri străine în acest sezon, cu o singură înfrângere externă.

Metalurgistul Cugir (locul secund, 42 de puncte) – Sănătatea Cluj (locul 5, 39 de puncte), în tur 4-1. „Roş-albaştrii” au pierdut la Recea primele puncte din retur, dar au urcat pe poziţia a doua a ierarhiei, cu o serie de invincibilitate ce cuprinde 11 partide. „Viruşii verzi”, conduşi de ex-uniristul Marius Semeniuc nu pot uita că în tur au suferit împotriva Metalurgistului prima înfrângere stagională, una la un scor categoric.

Amfitrionii nu au probleme de efectiv, în distribuţia adversă regăsindu-se jucători experimentaţi precum F. Lăzăreanu, Ciupe, D. Matei sau Ceaca (va lipsi Negru, fostul echipier al Cugirului, suspendat). Sănătatea este o adevărată „sperietoare” pentru echipele gazdă, în condiţiile în care în acest sezon a pierdut un singur meci în deplasare din cele 11 disputate (la Reghin, acum două runde), fiind a doua din serie în ierarhia punctelor externe (22 strânse). „Iarăşi avem un meci cu o echipă din fruntea clasamentului, o formaţie ce a suferit o singură înfrângere pe terenuri străine. Va fi foarte dificil, oponenţii dispun de câţiva jucători experimentaţi, însă sperăm să continuăm seria bună şi să câştigăm jocul. Este important pentru noi să ne consolidăm locul secund din clasament”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Atlfel, Seria a 5-a a rămas cu numai 14 competitoare, după retragerea „lanternei roşii” FC Bistriţa. În consecinţă, echipele vor câştiga la „masa verde”, iar Cugirul a scăpat de deplasarea din 13 mai (antepenultima etapă).

Acest articol a fost citit de 52 ori

Mâine de la 17.00, elevii lui Călin Moldovan primesc vizita „Virușilor Verzi”: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.