cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Mâine, 9 august 2016: Ședință extraordinară a Consiliului Local Cugir. Vezi ordinea de zi

Mâine, 9 august 2016: Ședință extraordinară a Consiliului Local Cugir. Vezi ordinea de zi

Publicat în 08.08.2016 la ora 12:22

primarie-cugir-nouConsiliul Local al oraşului Cugir se întrunește în şedinţă extraordinară mâine, 9 august 2016, ora 11.00, având pe ordinea de zi un Proiect de Hotărâre privind „Aprobarea rectificării bugetului local al orașului Cugir pentru anul 2016”. 

Totodată, legislativul local, va trebui să aprobe bugetul rectificat al institutiilor publice finantate din venituri proprii si subvenții de la bugetul local al oraşului Cugir pe anul 2016; Lista investițiilor publice, bugetele rectificate pe anul 2016, ale instituţiilor publice subordonate Consiliului Local al oraşului Cugir și Modificări ale Calendarului manifestarilor cultural-artistice pentru anul 2016.

Din cuprinsul proiectului redăm câteva din propunerile pe care administrația le pune spre dezbatere și aprobare Consiliului Local și anume:

La Capitolul Venituri, pentru plata salariilor în unitățile locale  de învățământ se transferă sumele defalcate din TVA în valoare de 237 mii lei, din trimestrul IV în trimestrul III.

În ceea ce privește Cheltuielile, aleșii locali sunt chemați să aprobe sume pentru Transport unde se majorează cheltuielile materiale cu 400 mii lei, bani necesari reparațiilor la străzi și a drumurilor de munte;

  –  Învățământ :  se suplimenteaza cheltuielile materiale cu suma de 150 mii lei pentru lucrari de reparatii la Scoala gimnaziala Singidava ( 20 mii lei) si Scoala gimnaziala Iosif Pervain ( 130 mii lei). Cheltuielile de capital se majoreaza cu 10 mii lei pentru realizarea instalatiei de apa la Scoala Mugesti.

-Pentru Cultura, Sport –  se majoreaza cheltuielile materiale la Casa de cultura cu 97 mii lei , pentru  continuarea lucrarilor de reparatii si organizarea Festivalului Toamna Cugireana. La subcapitolul Sport se suplimenteaza cheltuielile materiale cu 200 mii lei , pentru finantarea activitatilor sportive ( fotbal si tenis).

– Autoritati executive  – Se majoreaza cheltuielile de capital cu 3 mii lei pentru achizitionarea  unui software de tip CAD , necesar realizarii desenelor tehnice ( compartiment urbanism).

–   Spitalul Orasenesc Cugir  – Se diminueaza cheltuielile sectiunii de functionare cu suma de 15,2 mii lei si se suplimenteaza cu aceeasi suma cheltuielile sectiunii de dezvoltare, pentru achizitia si montarea panourilor solare.

Clubul sportiv  –  Se majoreaza cheltuielile materiale cu 32 mii lei,  pentru servicii de intretinere teren de fotbal.

La sectiunea dezvoltare se diminueaza,( in urma finalizarii lucrarilor), cheltuielile prevazute initial pentru Modernizarea stadionului, cu suma de 29 mii lei, si se cuprind dotari in aceeasi suma ,respectiv: achizitie tractor pentru tuns iarba, masini de spalat rufe si uscator rufe.

 –  Poliția locală–  Se suplimenteaza cheltuielile sectiunii de dezvoltare cu 30 mii lei, pentru achizitia unui punct mobil de monitorizare video.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 216 ori

Mâine, 9 august 2016: Ședință extraordinară a Consiliului Local Cugir. Vezi ordinea de zi
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.