cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Mâine, 14 iunie 2019, administraţia locală din Cugir premiază elevii cu rezultate deosebite la concursuri judeţene şi naţionale

Mâine, 14 iunie 2019, administraţia locală din Cugir premiază elevii cu rezultate deosebite la concursuri judeţene şi naţionale

Publicat în 13.06.2019 la ora 11:05

Administraţia locală din Cugir premiază mâine, 14 iunie 2019, de la ora 12.00, elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele şcolare, dar şi la alte concursuri judeţene sau şcolare organizate în anul de învățământ 2018 – 2019. Gala performerilor se va desfăşurat de la ora 14.00, la Centrul Cultural Cugir.

Vor fi răsplătiţi 40 de elevi care au obţinut premii la fazele judeţene şi naţionale ale olimpiadelor şcolare, dar şi la alte concursuri, precum și profesorii care i-au pregătit și îndrumat.

În prezența primarului Adrian Teban și a viceprimaruluui Călin Furdui, elevii și profesorii vor primi din partea Primăriei și a Consiliului Local Cugir, premii în bani și diplome. Dacă până în 2017, „Gala Performerilor” s-a desfășurat pe scena amenajată în apropierea bradului de Crăciun, de anul trecut, locația aleasă de administrație pentru manifestarea anuală de recunoștință adusă celor mai buni elevi ai Cugirului, a fost sala de conferințe a Centrului Cultural Cugir.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 386 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.