cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Mai multe străzi din Cugir sub asaltul reparaţiilor de primăvară

Mai multe străzi din Cugir sub asaltul reparaţiilor de primăvară

Publicat în 22.03.2018 la ora 12:00

În urmă cu câteva zile, administraţia publică locală din Cugir a demarat un program amplu destinat reparaţiilor mai multor străzi de la nivelul localităţii. Activităţile au început cu „atacarea” străzii „Doinei”, arteră foarte circulată, dar şi foarte aglomerată, din lipsa parcărilor.

Potrivit administraţiei publice locale, este vorba de definitivarea unui program de lucrări început spre sfârşitul anului 2017, program care, urmare unor cauze obiective, nu s-a realizat la termenul stabilit.

Cu toate acestea, lucrări de reparaţii au fost executate pe străzile Râul Mic, Griviţei, N. Grigorescu, Al. Sahia, Traian Vuia. Potrivit şefului serviciului Administrarea Domeniului Public, din cadru Primăriei Cugir, Ioan Simu, după finalizarea străzii Doinei se vor continua intervenţiile pe străzile Victoriei, Ion Creangă, Tineretului, N. Bălcescu ş.a., urmând ca finalizarea reparaţiilor să fie gata în mai puţin de o lună de zile.

Administraţia locală a precizat că vor fi efectuate lucrări de reparaţii carosabil, înlocuirea completă a covorului asfaltic pe suprafeţe mai extinse, repararea gropilor izolate, executarea reparaţiilor cu caracter de urgenţă a defectelor apărute. De asemenea, sunt incluse reparaţii la straturile de bază ale străzilor, a bordurilor şi a pavajelor, precum şi aducerea la cotă a gurilor de canal şi de scurgere. Fondurile de finanţare a acestei investiţii sunt de la bugetul local al oraşului Cugir.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 267 ori

Mai multe străzi din Cugir sub asaltul reparaţiilor de primăvară
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.