cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Magia Crăciunului trăită intens de copilașii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Prichindel din Cugir

Magia Crăciunului trăită intens de copilașii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Prichindel din Cugir

Publicat în 24.12.2017 la ora 13:07

Apropierea Sărbătorilor de iarnă ne emoţionează pe toţi de la mic şi până la mare. Se instalează o atmosferă de pace, linişte şi tot ceea ce ne dorim, este să fim alături de cei dragi. Mereu s-a spus că există o magie, magia Crăciunului.

Această magie s-a simţit şi la Grădiniţa P.P. Prichindel Cugir, unde în această săptămână 18-22.12.2017, s-a desfăşurat Şcoala Altfel. Activităţile au debutat cu o expoziţie, organizată în holul grădiniţei, unde au fost expuse diverse ornamente şi decoraţiuni de Crăciun, confecţionate de copiii din grădiniţă, şi care prin bunăvoinţa celor ce le-au achiziţionat, l-au ajutat George, un tânăr, aflat într-un greu moment al vieţii. Tot pentru această cauză nobilă, preşcolarii grădiniţei au participat la Casa de Cultură Cugir, în programul organizat de Asociaţia Ţine de Tine, unde au colindat alături de elevii Şcolii Gimnaziale Singidava.

“Daruri mici, din suflet mare”, a fost o altă activitate care i-a mobilizat pe toţi de la mic la mare. Copiii au donat jucării şi haine, pe care le-au împachetat şi le-au dăruit copiiilor de la Grădiniţa cu P. N. Voinicel din localitate.

Bineînţeles în această perioadă, nu putea lipsi colindul la diferite instituţii din oraş: Primăria Oraşului Cugir, Fabrica de Arme, Uzina Mecanică Cugir, Şcoala Gimnazială Singidava, etc.

Săptămâna s-a încheiat cu o activitate unde preotul de la Catedrala Adormirea Maicii Domnului, le-a vorbit copiilor despre Crăciunul care înseamnă naşterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Toate aceste activtăţi nu ar fi au avut rezultatele deosebite, dacă colectivul format din educatoarele: Ţenea Eleonora, Lupu Ana, Luca Maria, Durduc Lucia, Uritescu Cornelia, Urieşu Mihaela, Ţigan Elena, Trifa Adina, Rotaru Alina, Durduc Delia, Vinceler Anca, Maierescu Oana, Sasu Angela, Gîrloanţă Ioana şi Budereş Emila, nu ar fi depus mult suflet şi dăruire în organizarea şi defăşurarea lor.

Le mulţumesc şi le doresc multă sănătate, putere de muncă, răbdare şi Sărbători Fericite!

Coordonator grădiniţă, prof. Bîrsan Ilona

Acest articol a fost citit de 274 ori

Magia Crăciunului trăită intens de copilașii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Prichindel din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.