cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Mădălin Popa – gol de aur, sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – CFR Cluj II 1-0 (0-0)

Mădălin Popa – gol de aur, sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – CFR Cluj II 1-0 (0-0)

Publicat în 20.10.2017 la ora 18:12

Formația de sub Drăgana  a obținut o victorie „italiană” cu CFR Cluj II, unica reușită a jocului fiind semnată de Măd. Popa (79), mijlocaș ce a marcat a doua rundă la rând.

Golul lui Măd. Popa (79), care a finalizat cu un șut din 12 metri o acțiune colectivă a gazdelor. „Roș-albaștrii” au avut o sumedenie de oportunități prin Afrapt, Tăban, Făgărășanu, toate în primul mitan

Metalurgistul Cugir rămâne în fruntea ierarhiei, la egalitate cu Performanța Ighiu, acesta fiidn al doilea joc stagional în care nu a primit gol, după cel din runda inaugurală de la Avrig. Și după această rundă, oaspeții au „interzis” pe „Arena CSO”, formația lui Călin Moldobvan fiind unica din Seria a 5-a ce nu a pierdut vreun punct pe teren propriu.

După remiza din derby-ul judeţean de la Galda de Jos, de acum două runde,  Metalurgistul Cugir a cedat fotoliul de lider, despărţită fiind de golaveraj de prima clasată, conjudeţeana Performanţa Ighiu.

Metalurgistul Cugir: Crivăț – Bold, Negrescu, Șt. Radu, Vărărean, Șaucă, Sorian (75, M. Neagu), Măd. Popa, Tăban (70, Itu), Afrapt (61, Cioban), Făgărășanu (88, Codrea); rezerve N. Bănică, Olteanu, Udrea. Antrenor Călin Moldovan.

CFR Cluj II: Ad. Rus – Pîrv, Tereki, Băican, Potra, Ad. Pop, Giurgean, Coti, Hamed, Figueira, Șter; rezerve Farcaș, Cătinaș, Roș, Yuefeng Lu, Petrila, Milandru, Dar. Antrenor Gheorghe Barbu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 163 ori

Mădălin Popa – gol de aur, sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – CFR Cluj II 1-0 (0-0)
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.