cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Lupii Sigidavei din Cugir organizează cea de-a III-a ediție a campaniei caritabile „Moto Iepurașul”

Lupii Sigidavei din Cugir organizează cea de-a III-a ediție a campaniei caritabile „Moto Iepurașul”

Publicat în 29.03.2018 la ora 21:31

Campania „Moto Iepurașul” ajunge în acest an la cea de-a treia ediţie. Zeci de persoane defavorizate vor primi daruri de Paști de la motocicliştii cugireni.

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății, amintindu-ne de Mântuitorul care a murit pe cruce pentru noi. În același timp, Paștele este o Sărbătoare a bucuriei, în care oamenii se întâlnesc și familiile se reunesc în jurul unei mese îmbelșugate.

Din păcate, nu se poate spune lucrul acesta și pentru mulți dintre semenii noștri care trăiesc în sărăcie și în multe lipsuri. Printre ei se află copii, mame văduve care își cresc copiii, bătrâni singuri și neputincioși, familii sărace cu mulți copii, etc.

“Gândește-te și la celelalte persoane cum își vor petrece sărbătorile… lucrurile mărunte, pot stârni zâmbete mari! Pentru donații ( jucării, alimente, bani, etc) puteți lua legătura cu oricare membru al asociației moto”, au transmis organizatorii.

Darurile vor fi împărțite în data de 7 aprilie când motocicliștii implicați în activitate vor pleca de la sediul asociației cu pachetele spre familiile nevoiașe.

 Cei care doresc să ajute cu orice cred că ar putea fi de folos îi pot contacta pe Andrei Bodea – 0745843806 sau Marius Popa – 0788602297.

Acest articol a fost citit de 132 ori

Lupii Sigidavei din Cugir organizează cea de-a III-a ediție a campaniei caritabile „Moto Iepurașul”
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.