cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Luni s-a reunit lotul echipei Metalurgistul Cugir. Se caută în continuare jucători pentru zona centrală a defensivei

Luni s-a reunit lotul echipei Metalurgistul Cugir. Se caută în continuare jucători pentru zona centrală a defensivei

Publicat în 16.07.2014 la ora 15:39

manaila-antrenamentÎn privinţa băncii tehnice, Metalurgistul Cugir a intrat într-o nouă eră, fiind instalat ca antrenor principal Dan Mănăilă, care luni după-amiaza a şi condus primul antrenament.

Tehnicianul arădean, fost în ultima parte a stagiunii precedente la CS Ineu a avut sub comandă la întâia şedinţă estivală de pregătire 24 de jucători, inclusiv câteva nume noi, fotbalişti aflaţi în probă. Astfel, pe lângă proaspăt veniţii V. Ignat (portar, Dinamo II) şi Necşulescu (mijlocaş, de la fosta echipă a lui Mănăilă), în curtea grupării de sub Drăgana au mai fost apărătorii I. Homei (FC Hunedoara, 22 de ani) şi P. Medeşan (Viitorul Constanţa, 21 ani). Mănăilă va folosi următoarea perioadă pentru a identifica cele mai viabile soluţii de întărire a efectivului, în condiţiile financiare stabilite de şefii clubului cugirean. „O să căutăm variante, o să studiem diverse piste şi vizăm cu preponderenţă zona centrală a defensivei, unde suntem descoperiţi în acest moment”, a declarat Mănăilă.

• 7 plecări certe

Comparativ cu ediţia anterioară, divizionara terţă s-a despărţit de 7 jucători, majoritatea titulari, respectiv Tiut (FC Botoşani), I. Radu (Naţional Sebiş), A. Cîmpean (încheiere contract), Cl. Oara şi Potopea (reziliere înţelegeri), Trăşcan (FC Hunedoara) sau Schuller (revenit la Dinamo II). Cugirenii au parte săptămâna viitoare de un amical de lux, în fieful prim-divizionarei ASA Tg. Mureş (marţi, 22 iulie, ora 18.30), o ultimă repetiţie a echipei lui Falub înaintea startului Ligii 1 (sâmbătă, 26 iulie, acasă cu „U” Cluj). În luna viitoare sunt fixate alte partide teste, cu ACS Poli Timişoara şi FC Caransebeş (nou promovată în Liga a 2-a), pe 16 august la Cugir şi în 23 august în deplasare.

• Mănăilă şi-a depus dosarul la „4 The Future”

Actualul antrenor al Cugirului, Dan Mănăilă a fost unul dintre cei 131 de tehnicieni ce şi-au depus CV-uri la Federaţia Română de Fotbal, până în 28 iunie, pentru ocuparea posturilor de selecţioner la diverse reprezentative naţionalele ale României. Campania pe care FRF a lansat-o pentru găsirea celor cinci selecţioneri s-a intitulat „4 The Future”, iar aleşii au fost Doru Isac (Under 19), Andrei Spier (Under 18), Adrian Boingiu (Under 16) şi Gabriel Manolache (Under 15). Mai menţionăm că, de la părăsirea Europei Alba Iulia (finele anului 2012), Mănăilă a activat la Unirea Dej, FC Putnok (Ungaria) şi CS Ineu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 370 ori

Luni s-a reunit lotul echipei Metalurgistul Cugir. Se caută în continuare jucători pentru zona centrală a defensivei
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *