cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Luni, la Casa de Cultură Cugir: conferința: ,,Războiul împotriva familiei: înstrainare, conflicte și divorț”

Luni, la Casa de Cultură Cugir: conferința: ,,Războiul împotriva familiei: înstrainare, conflicte și divorț”

Publicat în 29.03.2013 la ora 17:19

Casa Orașenească de Cultură din Cugir gazduiește luni, 1 aprilie 2013, începand cu ora 18.00, conferința cu tema: ,, Războiul împotriva familiei: înstrainare, conflicte și divorț”.

Evenimentul este organizat de Asociatia ,,ProLogos” în parteneriat cu Casa de Cultură și îl are ca invitat pe cunoscutul biofizician Virgiliu Gheorghe, doctor în bioetică al Universității Aristotel din Tesalonic, Grecia. El este autorul cărților “Revrăjirea lumii sau de ce nu mai vrem să ne desprindem de televizor, Știința și războiul sfârsitului lumii, Fața nevazută a televiziunii, efectele televiziunii asupra minții umane și Pornografia – maladia secolului XXI.
Conferențiarul își propune ca în cadrul întalnirii cu publicul de la Cugir sa dea răspuns la o întrebare care i se pune tot mai des: ,,Întemeierea unei familii este, în zilele noastre, un act de curaj?” O întrebare la care, tot invitatul are deja un răspuns: ,,Da, în condițiile în care in Europa, 58% dintre familii divorțează sub presiunea culturii moderne, iar împotriva familiei se duce un razboi, în care cuplurile cad, așa cum cad pe front soldații”.
Dar, mai multe amanunte despre această interesanta tema, auditoriul poate afla cu prilejul participării la conferința pe care o va sustine luni la Cugir, biofizicianul Virgiliu Gheorghe.

Acest articol a fost citit de 225 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.