cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Lucrări de reabilitare şi modernizare la spitalul din Cugir

Lucrări de reabilitare şi modernizare la spitalul din Cugir

Publicat în 21.03.2014 la ora 10:00

Spital-Cugir-ReparatiiVizita de verificare a stadiului de reabilitare a clădirii Chirurgie-Interne, din cadrul Spitalului Orăşenesc Cugir, efectuată în cursul lunii noiembrie a anului trecut de primarul Adrian Teban, a schimbat în mare măsură ritmul de derulare a lucrărilor prevăzute în contract.

Nemulţumirile legate de ritmul sub aşteptări a lucrărilor faţă de graficul stabilit a fost, se pare, un serios avertisment pentru constructorul albaiulian care şi-a intensificat activitatea încercând să recupereze din timpul pierdut. Aşa se explică faptul că, în ultima lună, odată cu eliberarea din clădire a compartimentelor de Gardă şi Dermatologie, a crescut preocuparea pentru intensificarea lucrărilor de interior ajungându-se până la etajul al II-lea al clădirii, realizându-se şi un substanţial avans la lucrările de consolidare pereţi şi de finisaj exterior. Acest fapt arată că lucrările se află în grafic şi că s-a recuperat din timpul pierdut pe perioada de iarnă.
Noul manager al spitalului, juristul Marius Lucan ne-a declarat că problema reabilitării clădirii se află cu prioritate pe agenda sa de lucru şi că urmăreşte zilnic modul în care avansează investiţia. „Peste câteva zile vom avea o discuţie pe această temă cu primarul oraşului şi cu constructorul, cadru în care vom analiza stadiul lucrărilor la clădirea Chirurgie-Interne, precum şi măsurile ce urmează a fi luate pentru finalizarea la termen a locaţiei. Adică, termenul de 1 iulie, aşa cum este prevăzut în contract”, ne-a declarat managerul spitalului Marius Lucan.

C.P.

Acest articol a fost citit de 1185 ori

Lucrări de reabilitare şi modernizare la spitalul din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *