cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Lucrări de curăţare şi decolmatare a canalelor de colectare a apelor pluviale

Lucrări de curăţare şi decolmatare a canalelor de colectare a apelor pluviale

Publicat în 01.10.2014 la ora 12:00

decolmatare cugirPrin eforturi bugetare proprii, Primăria oraşului Cugir a început efectuarea unor lucrări de curăţire, întreţinere şi decolmatare a unor canale de colectare a apelor pluviale şi a cursurilor de apă aflate în administrarea Consiliului Local Cugir.

După ce în urmă cu puţină vreme s-au finalizat unele lucrări de curăţire de pe cursul de apă (Valea Dăii) spre strada Griviţei şi Pârâul Gugului, cu deversare în râul Cugir, o altă acţiune are loc în această perioadă într-o altă importantă zona a oraşului. Este vorba de canalul colector “Valea viilor”, unde echipe de lucrători, cu utilajele necesare, se află angajate în realizarea lucrărilor de curăţire şi igienizare a acestui canal, care străbate localitatea din zona străzii Ion Creangă şi până în albia râului Cugir.
“Cu eforturi deloc uşoare am realizat lucrări de curăţare şi decolmatare pe aproape 1000 de metri, activităţi necesare pentru igienizarea localităţii, având în vedere că aceste scurgeri trec prin zone populate, chiar şi pe lângă spitalul orăşenesc, şcoli şi grădiniţe. Facem, pe această cale, un apel la populaţia din zonele riverane să nu mai arunce gunoaie menajere în aceste acumulări şi să nu le mai folosească drept haldă de gunoaie. În caz contrar, vom fi nevoiţi să aplicăm împotriva celor vinovaţi sancţiunile prevăzute de legile în vigoare”, a declarat administratorul public al oraşului Cugir, ing. Călin Furdui.

Acest articol a fost citit de 819 ori

Lucrări de curăţare şi decolmatare a canalelor de colectare a apelor pluviale
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *