cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Lotul Metalurgistului Cugir se reunește miercuri, 12 iulie 2017. Singura achiziție certă, până în acest moment, este mijlocașul Alexandru Sorian

Lotul Metalurgistului Cugir se reunește miercuri, 12 iulie 2017. Singura achiziție certă, până în acest moment, este mijlocașul Alexandru Sorian

Publicat în 08.07.2017 la ora 21:32

Metalurgistul Cugir este cea mai grăbită dintre divizionarele terțe din județul Alba, reunirea formației de sub Dragana fiind fixată pentru miercuri, 12 iulie 2017.

Formația cugireană, prima în topul județului în stagiunea precedentă are gânduri serioase în următorul campionat în care va activa probabil din Seria a 4-a. Metalurgistul Cugir dorește să continue pe linia ultimilor ani în care divizionara terță s-a aflat în prim-planul luptei la vârf în fiecare campionat, încheind mereu pe podium.

Stagiunea 2016-2017 a însemnat terminarea pe locul secund, un parcurs onorabil, pe lângă rezultatele neșteptate o miză fiind promovarea mai multor jucători localnici. Metalurgistul Cugir a devenit, încet-încet, emblema sportivă a orașului, în plus, divzionara terță beneficiind de cea mai cochetă arenă sportivă din județ.

Deocamdată, doar mijlocașul Alexandru Sorian (ex-Luceafărul Oradea) este numele de pe lista achiziților, însă oficialii „roș-albaștri” pregătesc o amplă campanie de transferuri, în ideea întăririi efectivului.

• Șase plecări certe

Din efectivul sezonului anterior au plecat Vlase, Cl. Maftei, Ad. Radu, Varodi și Marinoiu, iar Iovănescu va renunța la activitatea competițională. Metalurgistul Cugir se va pregăti la domiciliu, urmând ca din 25 iulie să fie cantonamentul centralizat, pe plan local.

Celelalte echipe din Alba se vor reuni mai târziu: în 17 iulie – Unirea Alba Iulia și Industria Galda de Jos, respectiv în 25 iulie – Performanța Ighiu și Șurianu Sebeș, startul sezonului fiind, după toate probabilitățile, la finele lunii august, 25-26 august.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 106 ori

Lotul Metalurgistului Cugir se reunește miercuri, 12 iulie 2017. Singura achiziție certă, până în acest moment, este mijlocașul Alexandru Sorian
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.