cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Lotul echipei Metalurgistul Cugir se reunește luni, 13 iulie

Lotul echipei Metalurgistul Cugir se reunește luni, 13 iulie

Publicat în 09.07.2015 la ora 11:18

metalurgistul-cugir-sep-2014Metalurgistul Cugir va începe pregătirile luni, 13 iulie, principala preocupare în aceste zile fiind înregimentarea tinerilor jucători Under 19, în ediţia viitoare de campionat fiind obligatorie utilizarea în primul unsprezece a trei asemenea fotbalişti.

Toată strategia noastră se învârte în jurul acestui aspect, extrem de important. În funcţie de jucătorii găsiţi şi posturile pe care evoluează, vom mai bifa şi alte transferuri”, a declarat directorul sportiv Bogdan Petric. Oficialii cugireni au şi alte nume pe agenda achiziţiilor: fundaşul Daniel Stoian (originar din zonă) ce a evoluat la FC Naţional, Juventus Bucureşti, Metaloglobus Bucureşti şi intenţionează să revină acasă, dar şi mijlocaşul Andrei Ispas (împrumutat returul trecut de la FC Braşov), care caută să-şi rezilieze înţelegerea cu fosta prim-divizionară.

Liga a 3-a va debuta în 28/29 august, iar Metalurgistul Cugir a sunat adunarea cel mai târziu în Alba, raportat la celelalte competitoare, Industria Galda de Jos şi Performanţa Ighiu, angrenate în Cupa României.

• Trial judeţean anulat

Tocmai pentru a acoperi cât mai bine subiectul fotbaliştilor sub 19 ani, sâmbătă dimineaţa, pe Stadionul „CSO”, sub îndrumarea antrenorului Cristian Coroian urma să se desfăşoare un trial fotbalistic, însă din varii motive, acesta a fost anulat, astfel că pregătirea va începe luni după amiază. Erau aşteptaţi, pentru a fi văzuţi la lucru fotbalişti de la Olimpia Aiud, CS Ocna Mureş şi AFC Unirea 1924 Alba Iulia, clubul din Cetatea Marii Uniri arătându-şi disponibilitatea de a împrumuta sub Drăgana câţiva juniori de perspectivă.

• Vor fi şi juniori republicani

După foarte multă vreme, sub Drăgana se vor înfiinţa echipe de juniori A şi B, care vor activa în ediţia viitoare a competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal. „În acest moment, noi plătim tribut celor 6 ani în care fotbalul a dispărut în Cugir. Cu juniorii republicani încercăm să asigurăm continuitatea fotbalistică, să avem baza”, a menţionat Petric. În principiu, de viitoarele echipe ale Metalurgistului Cugir, juniori A şi B urmează să se ocupe antrenorii Cătălin Paşcanu şi Traian Avram.

Acest articol a fost citit de 328 ori

Lotul echipei Metalurgistul Cugir se reunește luni, 13 iulie
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.