cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Locuri de muncă în domeniul confecţiilor pentru femeile din Cugir

Locuri de muncă în domeniul confecţiilor pentru femeile din Cugir

Publicat în 17.02.2014 la ora 12:00

croitorieÎn clădirea sediului administrativ al Parcului Industrial din Cugir (blocul Fagure) şi-a deschis porţile o secţie de croitorie destinată fabricaţiei articolelor de confecţii din textile (cu excepţia îmbrăcămintei şi lenjeriei de corp).

Societatea cugireană în care îşi desfăşoară deocamdată activitatea 30 de femei aparţine firmei comerciale S.C. Ro. De.X Fashion SRL şi va lucra în sistem Lohn, cu personal calificat, pentru un partener din Italia.
Croitoria este situată la etajul 5 al Parcului Industrial şi ocupă o suprafaţă închiriată de aproximativ 350 mp, reprezentând atelier de lucru, birouri şi anexe.
Din sursele pe care le deţinem, croitoria şi-ar putea dubla numărul de angajate, în condiţiile în care se vor crea oportunităţi legate de majorarea numărului de comenzi şi implicit organizarea schimbului doi.
Daca ne gândim că în urmă cu mai puţin de un an, o firmă din Petroşani a închis (din motive necunoscute) o secţie, tot de croitorie, situată în aceeaşi locaţie, apariţia în peisajul economic al oraşului a unei noi oportunităţi înseamnă locuri de muncă binevenite pentru femeile Cugirului aflate în şomaj.

C. P.

Acest articol a fost citit de 886 ori

Locuri de muncă în domeniul confecţiilor pentru femeile din Cugir
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *