Rămâi conectat

Actualitate

Locuri de muncă în Cugir şi în judeţul Alba prin AJOFM Alba, la data de 23 decembrie 2014

cugirinfo.ro

Publicat

în

Lista locurilor de muncă vacante  la data de 23 decembrie 2014 oferite de firmele din Cugir şi din judeţul Alba a fost publicată de AJOFM Alba. Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot alege dirntr-o ofertă de peste 300 de posturi libere.

ÎAJOFM Alba locuri de muncan Alba Iulia fac angajări SC Sews-R SRL, SC VCST Automotive Production Alba SRL , Patria Credit IFN SA, – SC New  Dimensione, SC Tartamat Brothers SRL, SC Acomin SA Cluj Napoca,  SC Livio Dario SRL, SC Euro Construct Trading SRL, SC Ipec SA,  SC Exon SRL, PFA Mureşan Ana Elena, Şcoala Gimnaziala “Avram Iancu”, SC Alcor COM  RO SRL, SC Telefonika SRL, SRL SC Fia Consulting & Distribution SRL,   SC Rusticiana Pizza SRL, Metropolis Bets, Pro Solutions Agency SRL, SC Prefera Food SA, Cryistal Group SRL, SC Terra Aster   SRL, Profi Room Food, SC Saggi Serv SRL, SC Realmed SRL, SC Astima  SA, SC Apulum Technologies  SRL.

În Blaj firmele care fac angajări în această perioadă este SC Kromberg & Schubert RO ME SRL şi Remat Plus SRL, iar la Aiud posturi vacante sunt  Birou Executor Judecătoresc FR.  În Cugir fac angajări firmele SC Sews Romania SRL şi SC Bayern Mobile Solution, iar la Câmpeni SC Sir Pet Vet  SRL şi SC Sitix  SRL.

La Sebeş locurile de muncă vacante sunt scoase de SC Novo Impex Petreşti,  SC Star Assembly,  SC Rapel SA, SC Kronospan, SC FSR Rail Service, Liceul cu Program Sportiv Sebes, SC Meddo SRL, SC Drumfort SRL, Holzer Design şi SC Parpanghel SRL.

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – 0258811470

Agent comercial – 1
Agent de vânzări  – 18
Ambalator manual – 5
Asistent manager  – 1
Asistent medical generalist  – 10
Bucătar  – 2
Carmangier – 1
Casier – 1
Cizmar – confectioner încălţăminte, după comandă  – 5
Confecţioner prelucrător în industria textilă – 20
Consilier financiar-bancar – 5
Dulgher (exclusive restaurator) – 5
Fierar betonist  – 5
Inginer instalaţii pentru construcţii  – 1
Inginer maşini unelte  – 3
Inginer mecanic  – 3
Îngrijitor clădiri   – 1
Instalator apă-canal  – 5
Kinetoterapeut  – 1
Laborant chimist – 1
Lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii universale  – 3
Lucrător comercial  – 2
Manipulant mărfuri – 1
Merceolog  – 10
Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor  – 80
Muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide – 4
Operator la fabricarea mezelurilor – 2
Operator la maşini unelte cu comandă numerică – 6
Ospătar (chelner)  – 1
Pavator  – 5
Pizzar  – 1
Presator produse ceramice  – 10
Primitor-distribuitor materiale şi scule – 1
Profesor de cultură fizică medicală – 1
Programator – 4
Şef serviciu comerţ cu ridicata şi cu amănuntul – 1
Şofer autobuz  – 2
Şofer autocamion/maşină de mare tonaj – 2
Technician asigurarea calităţii – 2
Vânzător  – 1
Zidar–pietrar  – 5

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cîmpeni – 0725225884

Ospătar (chelner) – 1
Secretară – 1

Punct de lucru Aiud – 0725225882
Secretară dactilografă – 1

Punct de lucru Blaj – 0725225883
Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 7
Sudor – 1

Punct de lucru Cugir – 0725225881
Agent de vânzări – 1
Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 10

Punct de lucru Sebeş – 0725225885
Agent de securitate  – 2
Asistent manager  – 1
Consilier/expert/inspector/referent în economie generală – 1
Contabil  – 1
Cusător articole marochinărie  – 3
Electrician de întreţinere şi reparaţii  – 8
Femeie de serviciu  – 1
Lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii universale  – 7
Lăcătuş-montator  – 65
Mecanic întreţinere şi reparaţii maşini de cusut  – 1
Muncitor necalificat în industria confecţiilor  – 8
Portar – 1
Presator mase plastice – 2
Şef birou  – 1
Şef manevră   – 1
Şofer autocamion/maşină de mare tonaj – 3
Strungar universal  – 10
Tâmplar universal  – 1
Vulcanizator piese din cauciuc la prese – 1

 


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

În cursul dimineții de miercuri, 7 iunie 2023, locuitorii de pe mai multe străzi din Cugir au rămas fără apă potabilă, din cauza unei avarii

cugirinfo.ro

Publicat

în

Din cauza unei avarii la conducta principală de distribuție a apei potabile a orașului Cugir, produsă în data de 7 iunie 2023, pe strada Ștefan Octavian Iosif, SC APA CTTA SA – Sucursala Cugir anunță consumatorii că se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile: Ștefan Octavian Iosif, Decebal, Dealului, Crișan și Ștrandului, până la remedierea acesteia.

De asemenea, atât pe parcursul desfășurării lucrărilor cât și la sfârșitul acestora, pot apărea depășiri ale parametrului turbiditate în mai multe zone ale orașului. În acest caz clienții sunt sfătuiți să folosească apa numai în scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zonele în care ele apar, vă rugăm să le semnalați Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon: 0258 – 834501, în vederea intervenției.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Ziua Internațională a Copilului – 2023, sărbătorită la Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Ziua Internațională a Copilului – 2023 a fost sărbătorită la Cugir printr-o largă paletă de manifestări dedicate celor mici, eveniment care a atras sute de participanți.

Au fost momente attractive de care s-au bucurat nu doar copiii, ci și părinții, bunicii și toți cei dragi acestora.

Pe lângă programul anunțat de organizatori, în activitățile zilei de astăzi s-au regăsit și alte atracții dedicate copiilor: echipajul SMURD  și echipajul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

Acestea au participat cu două autospeciale pentru prezentări tehnice și informări preventive, începând cu ora 16.00, de pe bulevardul Al. Sahia.

 

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Mesaje de ZIUA COPILULUI, 1 iunie. SMS-uri, felicitări, urări de „la muţi ani” | cugirinfo.ro

cugirinfo.ro

Publicat

în

Mesaje de Ziua Copilului 2023 • Mesaje de 1 iunie • Sms -uri pentru 1 Iunie,  – Texte cu URĂRI si FELICITĂRI de 1 iunie | cugirinfo.ro

Mesaje de Ziua Copilului Mesaje de 1 iunie. Urări de ziua copilului, felicitări de la mulţi ani de ziua copilului tău. Sms-uri de 1 iunie, mesaje de ziua copiilor

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta zi este de obicei  sărbătorita cu petreceri, diverse spectacole dedicate copiilor sau cu reuniuni în aer liber ale familiilor, toate acestea dedicate micuţilor. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi pe care îi consideri copii, trimite-le un mesaj, un SMS, o felicitare, din cele de mai jos.

mesaje de Ziua Copilului, 1 iunieCopilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţa şi visează gingaş. Copiii, atât de uşor de iubit! Un zâmbet curat şi strălucitor, manuţe pline de iubire!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!

Mesaje de Ziua Copilului La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

Urări de Ziua Copilului  La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sănătoşi!

Mesaje de 1 iunie La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănătos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

Felicitări de Ziua Copilului La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viaţa noastră a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag! Toate visele sa ti se îndeplineasca!

Citește și: MESAJE, FELICITĂRI și URĂRI de La mulți ani pentru copii

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zâmbetul pe buze si viaţa voastră sa fie asemeni unui cer senin.

Mesaje de 1 iunie: La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viaţa plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se îndeplinească!

Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare.

De-i senin sau nor afara, De e zi sau de e seara, Nu uita sa-ti amintesti, De frumoasele povesti, Eu va spun ca nu e greu, Si copil ramai mereu.

Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit.

E primul si cel din urma cuvant. E tesuta-n aur si-n margaritate. Copilaria-i o adiere de vant.

Invata sa-ti traiesti copilaria, Caci ea se duce-asa rapid, De n-ai sa poti sa zici c-a fost frumoasa, Cand s-a pierdut in infinit.

Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!

Veverita sprinteoara, da de veste iar in tara, Ca-n poiana cu izvoare, azi e zi de sarbatoare, Flori, gandaci si licurici, pasarele si pitici, Toti s-au pregatit de zor,

Viata este o flacara ce se stinge intotdeauna, dar recapata scantei de cate ori se naste un copil.

Păstrează pentru totdeauna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilărie fericita. La multi ani!

Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet si fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!

Sa ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingas si viaţa fără griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala gingăşia din tine! La mulţi ani!

Sa ai parte în fiecare zi de bucuria şi mândria pe care le-am simţit in ziua in care te-am adus pe lume. La mulţi ani!

Sa-ti păstrezi meu zâmbetul cald, sufletul pur si lumina din privire. La multi ani copile drag!

Sunt mandra ca eşti copilul meu, mi-ai luminat sufletul si viata din prima clipa in care te-am vazut. La multi ani, puiuţul meu drag!

Un copil e cea mai mare bogatie a unui om. Nu e miracol mare mare si bucurie mai frumoasa decat aceea de a avea un copil. Pentru toti copiii lumii, La multi ani de 1 Iunie!

Viata noastra ar fi pustie fara tine, intunecata fara lumina din ochii tai, trista fara zambetul tau, iar soarele si luna nu ar mai straluci la fel fara tine. La multi ani!

Aşa eram eu la vârsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii, de cand ii lumea si pamantul, măcar sa zică cine ce-a zice.

Sa nu uiţi niciodată de leapşa, de de-a v-aţi ascunselea ori de omul negru, de coatele julite si hainele vesnic murdare. Sa nu uiti de tine…

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le aminteşti si altora sa facă asta!

Unde parchez, unde lucrez, când ne intâlnim, de ce ai intarziat, cand e gata, penalizare, sunt obosit. Desigur, tu nu inţelegi nimic din toate astea pentru ca ai stiut sa te detasezi de lumea celor mari si sa păstrezi seninătatea copilăriei în viaţa ta.

1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

La Mulţi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocolească! Toate visele sa ti se indeplineasca!

Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa!  Te imbratisam cu mult drag!

La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

In afara de asta nu uitaţi, copilul este bogăţia omului sărac!

La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor părintilor! Sa va bucurati de copiii voştri sănătoşi!


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir