cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Știrea ta » Locul de joacă de pe strada Florilor din Cugir a ajuns o adevărată „ghenă de gunoi”

Locul de joacă de pe strada Florilor din Cugir a ajuns o adevărată „ghenă de gunoi”

Publicat în 27.11.2019 la ora 12:04

În timp ce autoritățile locale cugirene sunt ocupate cu alte treburi, locul de joacă de pe strada Florilor (lângă fosta alimentară Zaharia) se degradează pe zi ce trece, după ce mai mulți copii de etnie rromă, probabil lăsați nesupravegheați de părinți și-au făcut obiceiul să vină zilnic în zonă, chipurile pentru a se juca.

Aceștia aduc o mulțime de gunoaie din containerele aflate în apropiere și le împrăștie peste tot în zona părculețului și a locului de joacă.

Dar iată ce ne-a scris o cititoare a cugirinfo.ro cu privire la aceste evenimente: „Bună ziua. Aș dori ca prin intermediul site-ului dv. să fac un apel către autotitățile locale din Cugir să dispună masurile legale care se impun, pentru a opri distrugerea locului de joacă de pe strada Florilor (zona Zaharia) de către un grup de copii de etnie rromă, lăsați probabil nesupravegheați de părinți. Aceștia și-au făcut obiceiul să vină în fiecare după amiază în zonă, fac un vacarm de nedescris, aduc gunoaiele din containerele din apropiere pe topogan iar mai apoi le împrăștie peste tot lasând o priveliște de nedescris . În pozele de mai sus puteți, pe care le-am făcut în această dimineață, puteți vedea cu ochii dumneavoastră cum artăta locul de joacă. Poliția Locală ar trebui să-i identifice pe părinții acestora și să fie amendați sau puși să facă curățenie după mizeria pe care o lasă odraslele lor”.

Acest articol a fost citit de 586 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.