cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Locuitorii străzii Emil Racoviţă din Cugir și-au petrecut Sărbătorile de Paşte cu strada şi trotuarele reparate

Locuitorii străzii Emil Racoviţă din Cugir și-au petrecut Sărbătorile de Paşte cu strada şi trotuarele reparate

Publicat în 28.04.2019 la ora 21:15

Vremea destul de frumoasă din ultimele săptămâni i-a ajutat pe edilii Cugirului să continue lucrările cuprinse în programul de reparaţii străzi, parcări şi trotuare în unele zone ale oraşului unde aceste intervenţii se impun.

Astfel, locuitorii de pe strada Emil Racoviţă au putut întâmpina sărbătorile pascale cu o surpriză plăcută pentru confortul pe care aceştia îl aşteptau de mai multă vreme . Lucrările de reparaţii carosabil, amenajare trotuare şi parcări se află în stadiu de finalizare.

Potrivit viceprimarului din Cugir, ing. Călin Furdui, lucrările de pe strada Emil Racoviţă (foto) fac parte din programul de reparaţii pe anul 2018 – 2019, parcările şi carosabilul beneficiind de operaţii de înlocuire covor asfaltic, iar trotuarele, de pavare cu dale din beton.

De reamintit că în urmă cu mai puţin de o jumătate de an, locatarii din blocurile 53, 54 şi 55 de pe strada Emil Racoviţă au beneficiat de amenajarea a aproape a 100 de parcări şi de covor asfaltic adecvat.

După cum susţine edilul oraşului, pe acelaşi contract de reparaţii sunt cuprinse lucrări şi pe străzile Grigore Ureche şi Ştefan cel Mare, dar acestea au termen de finalizare luna mai a.c. „Fondurile alocate acestui program sunt de la bugetul local. În acesta vară vor fi demarate lucrări similare şi pe alte artere ale oraşului, investiţia fiind susţinută cu fonduri de la Uniunea Europeană”, a precizat viceprimarul.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1416 ori

2.2
04

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.