cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Locuitorii din Micro 7 treziţi din somn de zgomotul datorat unei defecțiuni la alarma agenţiei Bancpost din Cugir

Locuitorii din Micro 7 treziţi din somn de zgomotul datorat unei defecțiuni la alarma agenţiei Bancpost din Cugir

Publicat în 12.08.2014 la ora 16:26

bancpost-cugirIeri dimineaţă, începând cu ora 4.00, cugirenii cu domiciliul în cartierul Micro 7, au fost treziţi din somn de zgomotul decibelilor provocaţi de alarma instalată la agenţia din Cugir a Bancpost, care n-a mai încetat cu cu sunetele sale „melodioase” timp de aproape cinci ore.

Localnicii erau oarecum familiarizaţi cu evenimente de acest fel provocate de ,,paza de siguranţă’’ a respectivei bănci poştale, dar parcă niciodată nu s-au repetat atât de matinal şi pe o durată atât de mare.

În jurul orei 10.00, lucrătorii agenţiei au găsit în cele din urmă o soluţie de moment reuşind să decupleze  aparatul de alarmare, până la sosirea unei echipe de depanatori din Cluj–Napoca, singura autorizată să rezolve problema.

Potrivit unei funcţionare din cadrul băncii, incidentul s-a produs ca urmare a unei defecţiuni la cutia exterioară, iar prelungirea vacarmului s-a datorat neexistenţei unei scări necesare intervenţiei la sistemul de alarmă, dar şi a „lipsei de reacţie a localnicilor(?)”, care n-au anunţat la timp lucrătorii băncii despre declanşarea alarmei.

La ora la care am transmis materialul legat de respectivul incident, situaţia de la Bancpost Cugir era rezolvată, fapt ce deocamdată le dă asigurări locatarilor din zonă că pot dormi liniştiţi.

C. P.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 685 ori

Locuitorii din Micro 7 treziţi din somn de zgomotul datorat unei defecțiuni la alarma agenţiei Bancpost din Cugir
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *