cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Știrea ta » Locatarii unui bloc din Cugir au ajuns la exasperare din cauza mirosului insuportabil de pe scara blocului. Autoritățile locale spun că sunt cu „mâinile legate”, în acest caz

Locatarii unui bloc din Cugir au ajuns la exasperare din cauza mirosului insuportabil de pe scara blocului. Autoritățile locale spun că sunt cu „mâinile legate”, în acest caz

Publicat în 09.08.2019 la ora 19:19

Proprietarii apartamentelor din scara unui bloc din Cugir amenință că vor face un miting de protest, dacă autoritățile locale nu vor lua măsuri, în cazul unui vecin bătrân și bolnav, a cărui apartament ar fi sursa unui miros îngrozitor care a pus stăpânire pe scara blocului în care aceștia locuiesc.

Dar iată ce ne-a scris un cititor al cugirinfo.ro în numele locatarilor: „Bună ziua. Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că într-un bloc din Cartierul Cosbuc, nr. 26, locatarii sunt foarte indignați de măsura luată de primarie, prin serviciul SPAS Cugir de a nu face nimic în cazul unui bătrân bolnav, a cărui apartament este sursa unui miros insuportabil pe scara blocului în care locuim. După ce toți vecinii am semnat o petiție prin care le aduceam la cunoștință faptul că sursa mirosului îngrozitor de pe scara blocului ar fi apartamentul nr. 27, în care trăiește un bătrân bolnav și fiul acestuia, asistenții comunitari și cei sociali nu au făcut nimic pentru a rezolva această problemă. Dorim pe acestă cale să transmitem autorităților locale că daca problema nu se va rezolva în cel mai scurt timp posibil, vom face un miting de protest, la care vor fi invitate să participe toate autoritățile locale responsabile de problemele romilor din Cugir și din împejurimi”.

Având în vedere problema de mai sus am dorit să aflăm și punctul de vedere al SPAS Cugir care ne-a transmis următoarele: „Cunoaștem problema în cauză și vă putem spune că este vorba despre o persoana în varstă, bolnavă si de fiul acesteia. SPAS Cugir a avut primul contact cu acestă familie încă din anul 2017, când persoana vârstnică a intrat în evidenta asistenților medicali conunitari. Din pacate, fiul acestuia refuză sistematic orice colaborare, nu acceptă sprijinul asistentilor medicali și nici nu dorește ca tatăl dânsului să beneficieze de gazduire și îngrijire adecvată într-un centru pentru persoane vărstnice. De asemenea cunoaștem faptul că fiul ar manifesta neglijență față de tatăl lui, chiar și violență fizică, din spusele vecinilor. Însă, din păcate, fiind vorba despre o locuință proprietate personală, nu se pune problema accesului în interioor fară permisiunea proprietarului”.

Acest articol a fost citit de 1992 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.