cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » La Cugir a început depunerea cererilor de acordare a ajutorului financiar pentru încălzirea locuinţelor, în sezonul rece 2019-2020

La Cugir a început depunerea cererilor de acordare a ajutorului financiar pentru încălzirea locuinţelor, în sezonul rece 2019-2020

Publicat în 09.10.2019 la ora 21:00

Primaria informează cetățenii orașului Cugir că a pus la dispoziția solicitanților cererile/declaraţiile pe propria răspundere în vederea acordării ajutorului pentru încalzirea locuinţei pentru sezonul rece 2019-2020, la sediul SPAS, la sediul Primăriei Cugir și pe situl Primăriei.

Pentru acordarea ajutorului cu gaze naturale, energie electrică, precum şi cel cu combustibili solizi sau petrolieri, limita venitului net pe membru de familie este de 750 lei atât în cazul familiilor cât şi în cazul persoanei singure.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinței cu energie electrică se acordă doar în situația în care acesta este principalul sistem de încălzire utilizat.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei se acordă pe bază de cerere însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia. Aceste ajutoare pot fi solicitate pentru perioada noiembrie 2019- martie 2020.

Pentru mai multe informaţii, puteţi contacta Serviciul Public de Asistenta Socială Cugir, la sediul acestuia sau la telefon 0258.750.764, de luni până vineri intre orele 08-16.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 339 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.