cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Lipsa unui ștrand în Cugir i-a făcut pe cugireni să ia cu asalt râurile din apropiere

Lipsa unui ștrand în Cugir i-a făcut pe cugireni să ia cu asalt râurile din apropiere

Publicat în 14.08.2013 la ora 9:00

Temperaturile caniculare care continuă să se mențină de mai bine de două luni la cote înalte i-au făcut pe cugireni să evadeze din orașul încălzit de soare și de căldura emanată de betoanele blocurilor de locuințe pentru a găsi un strop de răcoare în râurile din apropiere.

cugir-rau-varaLocuitorii orașului fac acest efort de mai bine de 25 de ani, de când localitatea a rămas fără ștrand, perioadă în care nu s-a făcut mai nimic pentru găsirea unei soluții care să înlocuiască ceea ce s-a stricat și care să ofere condiții de agrement cetățenilor, în special tineretului. De fapt, nu putem spune că nu a existat o intenție pe această cale, atunci când mai marii urbei și ai Uzinei Mecanice au pus bazele unui ștrand acoperit, în cartierul Cindeni, investiție rămasă însă nefinalizata și de care după 1990 s-a ales  praful și pulberea.
Localnicii mai au totuși o speranța, pornind de la faptul că Sucursala de apă Cugir a demonstrat că poate să facă lucruri neașteptate, precum cel de transformare a unei părți din clădire și amenajarea noului sediu al unității, demers care se va finaliza peste nu mult timp. Oamenii cred că prin eforturi, este adevărat deloc ușoare, conducerea firmei cugirene de apă ar putea găsi o soluție și pentru partea de construcție rămasă nefolosită, porțiune de clădire ce ar putea fi amenajată și transformată în ștrand. Fie acesta și neacoperit.

C. P.

Acest articol a fost citit de 1375 ori

Lipsa unui ștrand în Cugir i-a făcut pe cugireni să ia cu asalt râurile din apropiere
5 (100%) 1 vote

Comentarii

3 Comentarii la Lipsa unui ștrand în Cugir i-a făcut pe cugireni să ia cu asalt râurile din apropiere

 1. Decebal Răspunde

  14.08.2013 la 10:03

  Bine ca avem targ de porci si borduri. De ce se mai numeste oras, acest sat electrificat ? Poate ne spune cineva, teban poate, cate firme au venit in ultimii cinci ani in Cugir sa dezvolte o afacere ? Locuri de munca pauza, strand pauza ! Toate firmele care au vrut sa vina au fost gonite de mafioti gen, bulbucan si altii care stau la masa cu primarul si sleahta lui. Sa ia ex de la Orastie si Sebes. Poate va meritati soarta, fiindca in acest sat, circula ideea: “altul mai bun de primar nu este” “Cujerenii” nu-si vand pamantul… poate da Domnul si se satura odata de pamant !

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Florin Răspunde

   14.08.2013 la 12:50

   Cugiru, este un oras mort din toate punctele de vedere, mi si scarba cand vin acasa si trec pe la primarie si vad consilierii locali cu zambetu pana la urechii, dar asa va taraba daca l-ati votat pe teban… pomu care prinde radacini nu se mai usuca… bravo… nu le stica cugirenilor.

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. baraba Răspunde

  23.08.2013 la 2:45

  Cladirea aia trebuie demolata si reconstruit strandul asa cum era pe vremuri.
  Nu ar face nimeni baie acum vara intr-un strand acoperit, tot la cur nacajit ar mere lumea. 🙂

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.