cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Liga a 3-a etapa XXIV: Gloria Progresul Bistriţa – Metalurgistul Cugir 2-3 (2-1)

Liga a 3-a etapa XXIV: Gloria Progresul Bistriţa – Metalurgistul Cugir 2-3 (2-1)

Publicat în 16.05.2015 la ora 20:07

gloria-bistrita-metalurgistul-cugir-mai-2105Meciul disputat la Bistriţa a fost unul special pentru Cristian Coroian, care i-a înfruntat pe foştii săi elevi pentru prima dată pe teren propriu după despărţirea din tur, Metalurgistul izbutind cea de a 6-a victorie consecutivă, scor 3-2 la capătul unui meci nebun, în care elevii lui Coroian au revenit de scorul de l0-2.

Meciul a început prost pentru fotbaliştii pregătiţi de Cristian Coroian, Gloria Progresul Bistriţa punctând de două ori foarte rapid. La 2-0 bistrițenii fac pasul înapoi și o cugirenii au o posesie mai bună iar în minutul 22, căpitanul Tăban a redus din diferenţă după ce a trimis în poartă o minge primită în marginea careului mic. Cugirenii reușesc să egaleaze imediat după pauză, când Bold reia în poartă o minge centrată de pe stânga. Golul primit toarnă plumb în ghetele bistrițenilor și zece minute mai târziu Cîrstean  ratează de la un metru de linia porții în urma unui corner. Bistrițenii pot prelua din nou conducerea pe tabelă, dar Alexandru scăpat singur trimite paralel cu poarta în minutul 70, după care oaspeții marchează golul victoriei în minutul 78, când Avramescu trimite de la 30 de metri peste portarul Pop, stabilind astfel scorul final. O victorie meritată a cugirenilor, într-un joc în care bistrițenii n-au realizat aproape nimic, nereușind să pună reale probleme adversarilor.

Metalurgistul Cugir (antrenor Cristian Coroian): Gurincu – Tăban, Piko, Negru, Medeşan, Bold, Olteanu, Avramescu, Neagu, Gugu, Cîrstean. Rezerve: Lăncrănjan – Necşulescu, Şuteu, Itu, Pîntea, Kilin, Iovănescu.

Gloria Progresul Bistriţa (antrenor Valer Săsărman): Pop – Homei, Fizeşan, Jarda, Dobrea, Nalaţi, Tegle, F. Alexandru, Bogozan, Bruma, Sigartău.

sursa foto: sportulbistritean.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de 243 ori

Liga a 3-a etapa XXIV: Gloria Progresul Bistriţa – Metalurgistul Cugir 2-3 (2-1)
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.