cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Liderul, răpus sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – ASU Poli 2-1 (1-0)

Liderul, răpus sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – ASU Poli 2-1 (1-0)

Publicat în 18.03.2016 la ora 16:59

metalurgistul-cugir-asu-poli-mar-2016Metalurgistul Cugir a reuțit să învingă liderul, sub Drăgana, într-un meci derby al Seriei a 4-a din Liga a 3-a, învingând pe ASU Poli Timișoara cu scorul de 2-1 (1-0) și relansând lupta pentru promovare, după o victorie mare.

Căpitanul gazdelor, Itu a fost determinant în ecuația unui joc pe muchie de cuțit, în care s-a jucat cu gândul la accederea în Liga a 2-a. Dubla extraordinarului jucător Lucian Itu (25, direct din corner și 59, după centrarea lui Bold) a tranșat soarta unei confruntări incendiare, ce a strâns peste 1000 de spectatori la Arena CSO. Bănățenii restabiliseră egalitatea în min. 50 prin Ghinescu, dar au pierdut un meci cheie, iar trupa lui Călin Moldovan le suflă în ceafă aflându-se la două puncte în spate.

• 200 de fani din Timișoara, peste 1000 de spactatori

„Invazie violetă” sub Drăgana, la joc asistând în jur de 200 de suporteri din Timișoara, poziționați în tribuna secundă. De asemenea și în tribuna mare au fost peste 800 de spectatori. Înaintea jocului, antrenorul Cristian Coroian a trimis un mesaj de susținere pentru formația de sub Drăgana. „Dragă familie, dragi băieți , am încredere că astăzi veți da tot în tribune , respectiv pe teren. Puteți să obțineți victoria astăzi și o meritați! Credeți în victoria voastră și luptați ! Sunt cu sufletul alături de voi ! „, cu drag Cristian Coroian

• Moment  de reculegere

Înaintea debutului jocului păstrat un moment de reculegerea în memoria suporterului cugirean Cristian Jug și a masorului Puiu Preda, care a activa 3 decenii la Poli Timișoara. Jucătorii de la ASU au afișat un banner sugestiv: „Odihnește-te în pace, Nea Puiu”

• Au evoluat formațiile:

Metalurgistul Cugir: Tiuț – Bold, Letan, M. Radu, Huțanu – Al. Preda, Necșulescu, M. Chelaru, Șuteu (min. 86 Tăban) – L. Itu (min. 69 Piko), A. Cârstean (min. 69 I. Radu). Antrenor: Călin Moldovan.

ASU Politehnica Timișoara: Burtic – Contescu, Bilia, Gălan, Taub – M. Stancu (min. 46 Rebenciuc) – Vucea, M. Marin, Giuricici (min. 68 Țugui), Ghinescu (min. 68 Birău) – Bădăuță. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 635 ori

Liderul, răpus sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – ASU Poli 2-1 (1-0)
4.4 (88%) 5 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.