cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Licitație de 1 milion de lei pentru reabilitarea celebrului bloc „NATO” din Cugir

Licitație de 1 milion de lei pentru reabilitarea celebrului bloc „NATO” din Cugir

Publicat în 06.09.2019 la ora 18:56

Un proiect aflat în desfășurare în orașul Cugir vizează reabilitarea și modernizarea celebrului bloc „NATO”. Suma estimată pentru ducerea la bun sfârșit a proiectului finanțat cu ajutorul unor fonduri europene este de aproximativ 1 milion de lei.

Primăria Cugir a demarat un proiect pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare a blocurilor de garsoniere de pe strada George Coșbuc, nr. 8.

Lucrările propuse sunt de izolare a pereților exteriori, executarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilități, intervenții structurale, intervenții la instalații și intervenții pentru amenajări interioare.

Pentru a obține licitația, ofertantul trebuie să facă dovada unei experiențe anterioare în lucrări similare în ultimii 5 ani, în valoare de minim 967.132 de lei, valoare ce se poate demonstra prin însumarea valorilor executate la nivelul unui contract sau maxim 3 contracte.

Se va prezenta un acord de asociere prin care se precizează explicit cine este liderul asocierii, obligațiile fiecărui membru dar și procentul care îi revine fiecăruia. De asemenea, este necesară precizarea clară că toți membrii grupului vor răspunde în mod solidar pentru executarea acordului – cadru.

Ofertele care prezintă neclarități, vor fi declarate respinse în cazul în care nu se corectează ulterior.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 610 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.