cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Liberalul Teodor Atanasiu, o mai veche cunoștință a cugirenilor, a obținut doar 11% în Buzău și a ratat un nou mandat de senator

Liberalul Teodor Atanasiu, o mai veche cunoștință a cugirenilor, a obținut doar 11% în Buzău și a ratat un nou mandat de senator

Publicat în 14.12.2016 la ora 8:52

Considerat a fi un „greu” al PNL, Teodor Atanasiu nu prinde Senatul și va sta pe tușă în următorii patru ani. Trimis la Buzău să candideze pe un loc călduț și sigur, Atanasiu nu a reușit să revigoreze organizația PNL, care a obținut doar 11%, cel mai slab scor din țară al unei organizații PNL. Astfel, la redistribuire, mandatul de senator rămas liber la Buzău merge către PMP.

În lumina acestei informații se explică mult mai ușor scandalul monstru care a avut loc ieri în Biroul Politic Național. Aici, Teodor Atanasiu a fost propus să preia funcția de secretar general interimar al PNL, după demisia lui Ilie Bolojan.

Din acest motiv, liderii PNL cu rezultate bune în teritoriu au sărit ca arși și au explicat că nu este posibil ca un om cu cel mai prost rezultat din țară să fie recompensat cu funcția de secretar general. După un scandal monstru în interiorul ședinței, Atanasiu a fost restras, iar în locul său a fost ales secretar general interimar Marian Petrache, liderul PNL Ilfov.

Atanasiu este unul dintre liderii cu adevărat importanți în interiorul PNL. El a condus Cooperativa care l-a înscăunat pe Iohannis lider al PNL, el este cel care l-a adus pe Marian Munteanu să candideze la Primăria Capitalei și tot Atanasiu era omul trimis de liberali să negocieze racolările din Senat.

sursa: stuiripesurse.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de 334 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.