cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Liberalii au mai făcut un pas: Au schimbat consiliile de administrație de la fabricile de armament și muniție din Cugir

Liberalii au mai făcut un pas: Au schimbat consiliile de administrație de la fabricile de armament și muniție din Cugir

Publicat în 13.01.2020 la ora 22:10

După ce a numit noii directori generali la Societatea Uzina Mecanică Cugir (ing. Cristian Simu) și Societatea Fabrica de Arme Cugir (ing. Grațian Duma), Ministerul Economiei a desemnat și noii reprezentanți (PNL) în consiliile de administrație la cele două societăți comerciale, funcții deținute până în prezent de social democrați.

Astfel, la Societatea Uzina Mecanică au fost numiți: Ing. Romulus Micu (pensionar – fost director general UMC), Lucian Rada (salariat UMC) și Radu Chiurtu (Secretar General la Ministerul Economiei).  La Societatea Fabrica de Arme, componența consiliul de administrație este format din: ing. Horea Suciu ( administrator firmă privată, fost director general fabrica de Arme), ing. Vasile Botezan (administrator firmă privată) și ec. Silviu Samoilescu – Șef Serviciu Centru Multifuncțional pentru Persoane cu Nevoi Speciale Vinerea – Cugir).

Tot Mininisterului Economiei va numi și noul administrator special de la Fabrica de Arme, funcție ocupată pînă nu de mult, de PSD-istul Cornel Murg).

Potrivit informațiilor primite din tabăra liberalilor, urmează ca noile consilii de administrație să numească în cursul acestei săptămâni, directorii pe domenii de activitate: director general adjunct, director economic, director de producție și director comercial. De asemenea, vor fi desemnați și inginerii șefi calitate de la cele două societăți.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1348 ori

Comentarii

Un Comentariu la Liberalii au mai făcut un pas: Au schimbat consiliile de administrație de la fabricile de armament și muniție din Cugir

  1. Ady Răspunde

    14.01.2020 la 18:37

    Mi se rupe de cele două fabrici de armament din Cugir…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.